Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept)

Autor receptu: babav

Chutne ,rychlo pripravene lahke jedlo ,oblubene v mojej rodine.

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pouzila som dva polotovary:cerstve ravioli plnene portabello hribami a hotovu taliansku omacku Alfredo( Bertolli ),baby spenat a (baby bello) hriby.Cesnak a korenie podla chuti.
  2. Cerstvo pripravene ravioli ,ktore mozem kupit s roznymi plnkami. Tieto su naplnene plnkou z portabello hribov.
  3. Na panvici som na masle oprazila postruhany cesnak ,potom pridala hriby ,sol ,cerstvo nastruhane cierne korenie a suche korenie z chili papriciek.
  4. Po 5 minutach prazenia.
  5. Pridala som Alfredo omacku ,nechala prejst varom ,odstavila som ju z ohna a pridala cerstve spenatove listy,ktore som uz nevarila ,iba zamiesala do horucej omacky.
  6. Hotova omacka .
  7. Ravioli som varila 5 minut .
  8. Bez preplachovania v studenej vode som ich pridala rovno do pripravenej omacky.
  9. Hotova porcia.
  10. Este chutnejsie, posypane cerstvo nastruhanym parmezanom.
  11. V reze.