Ravioli, portobello a špenát v Alfredo omáčke (fotorecept)
Autor receptu: babav
Chutne ,rychlo pripravene lahke jedlo ,oblubene v mojej rodine.
2 porcie |
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Pouzila som dva polotovary:cerstve ravioli plnene portabello hribami a hotovu
taliansku omacku Alfredo( Bertolli ),baby spenat a (baby bello) hriby.Cesnak
a korenie podla chuti.
- Cerstvo pripravene ravioli ,ktore mozem kupit s roznymi plnkami.
Tieto su naplnene plnkou z portabello hribov.
- Na panvici som na masle oprazila postruhany cesnak ,potom pridala hriby ,sol ,cerstvo nastruhane cierne korenie a suche korenie z chili papriciek.
- Po 5 minutach prazenia.
- Pridala som Alfredo omacku ,nechala prejst varom ,odstavila som ju z ohna a pridala cerstve spenatove listy,ktore som uz nevarila ,iba zamiesala do horucej omacky.
- Hotova omacka .
- Ravioli som varila 5 minut .
- Bez preplachovania v studenej vode som ich pridala rovno do pripravenej omacky.
- Hotova porcia.
- Este chutnejsie, posypane cerstvo nastruhanym parmezanom.
- V reze.