Rajčinová nátierka s mätou

ingridko1 - fotkaingridko1, 8. augusta 2012
Rajčinová nátierka s mätou
Foto: ingridko1

Nie každá nátierka musí mať maslový základ ;)

Suroviny

400 g
50 g
1 ks
1 hrsť
1 PL




Postup

  1. 1

    Rajčiny sparíme, aby sa ľahšie šúpali. Schladíme, ošúpeme, vyberieme jadrá.

  2. 2

    Kúsky ošúpaných a nakrájaných rajčín podusíme na masle - 2 min.

  3. 3

    Pridáme nakrájanú cibuľku, mätu a mandle, osolíme a okoreníme. Pomiešame a nakoniec masu trošku rozmixujeme trebárs ručným mixérom a bude to dokonalé :)

  4. 4

    Šupneme to do chladničky, lebo studené to chutí lepšie (alebo viac natierkovo) ;)

Diskusia k receptu

evaann
to musim vyskusat,sme natierkovi...urcite je to delikatesa :)
ingridko1
Je to naozaj chutovo niečo iné...treba proste vyskúšať.. Prajem všetkým dobrú chuť, lebo tá určite bude ;)
ajuschka
je v tom ta mata velmi vyrazna? lebo... vyzera to zaujimavo, a stavim sa ze kto ma rad asterixa, spomenul si na divocaka s matovym sosem :D
jerica
@ingridko1 , tu je ďaľší tvoj receptík za povšimnutie,hlavne teraz ked rajčinky volajú "odtrhni ma " . Super :-)KK!
martamm
Rajčiny, mäta, super, ukladám recept. zajtra spravím,. som veľmi zvedavá
sona67
ukladám a vyskúšam, ďakujem za receptík




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia