Rafaelo exclusive /fotorecept/

Autor receptu: vavan

pre milovníkov kokosu,skoro ako originál

35-40
porcií

Postup

  1. Najprv si opražíme mandle, pražíme pri 180°C cca 10 minút. Odstavíme a necháme vychladnúť. Na miernom ohni povaríme maslo s kondenzovaným mliekom na hladkú zmes, nakoniec pridáme kokos a zmes necháme vychladnúť. PHILADELPHIU natur alebo neochutenú bánoveckú pomazánku izbovej teploty zmiešame s medom a pridáme do vychladnutej kokosovej zmesi a dáme stuhnúť na 40minút do chladničky.
  2. CHEERIOS si podrvíme alebo pomelieme na stredne hrubo. Po stuhnutí kokosovej zmesi tvarujeme guľky menšej veľkosti(9g)do každej zabalíme po praženej mandli a guľky obalíme v CHEERIOS.Ukladáme na tácku aby boli oddelené od seba a zas odložíme do chladničky na 40minút stuhnúť.
  3. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme bielu čokoládu v ktorej po jednej namáčame guľky a obalíme v kokosovej múčke Skladujeme v chladničke. Z tejto dávky nám vyjde 35-40ks.Sladkú dobrú chuť!