Púpavový med

frauakbariFrauakbari, recept pridal: 18. apríla 2012 20:39Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Púpavy nakrájať a spolu s vodou a citrónom dať uvariť. Nechať 24 hod. odstáť, scediť a pridať 1 kg cukru a pomaly variť 2 hodiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • astheart, 19. apríla 2012 o 12:50
    Květy namáčím, abych je zbavila nečistot a hmyzu. Přidávám i pomeranč - zlepší to chuť. Opravdu pomáhá při chřipce nebo nachlazení!


  • broninka, 19. apríla 2012 o 13:44
    ďakujem za receptík, babička ho robievala keď som bola malá, bol vynikajúci, pripomenulo mi to detstvo...:-)


  • dogagador, 19. apríla 2012 o 16:34
    mam rada med, pravy, vceli! pupavovy nie je med, je to cukor....navyse sa da pouzit ako prehanadlo................ :-)


  • vinansky, 27. apríla 2012 o 10:27
    dogagador - keď nerozumieš, tak tu netrep somariny... Púpavový med je dobrý a aj ho pravidelne robievam


  • pobox, 28. apríla 2012 o 12:40
    @dogsdor má čiastočne pravdu - je to cukor
    I keď spomienky na detstvo mám spojené i ja s týmto medom, radšej siahnem po pravom včelom:-)))



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist