Púpavový med

frauakbariFrauakbari, recept pridal: 18. apríla 2012 20:39Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Púpavy nakrájať a spolu s vodou a citrónom dať uvariť. Nechať 24 hod. odstáť, scediť a pridať 1 kg cukru a pomaly variť 2 hodiny.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • astheart, 19. apríla 2012 o 12:50
    Květy namáčím, abych je zbavila nečistot a hmyzu. Přidávám i pomeranč - zlepší to chuť. Opravdu pomáhá při chřipce nebo nachlazení!


  • broninka, 19. apríla 2012 o 13:44
    ďakujem za receptík, babička ho robievala keď som bola malá, bol vynikajúci, pripomenulo mi to detstvo...:-)


  • dogagador, 19. apríla 2012 o 16:34
    mam rada med, pravy, vceli! pupavovy nie je med, je to cukor....navyse sa da pouzit ako prehanadlo................ :-)


  • vinansky, 27. apríla 2012 o 10:27
    dogagador - keď nerozumieš, tak tu netrep somariny... Púpavový med je dobrý a aj ho pravidelne robievam


  • pobox, 28. apríla 2012 o 12:40
    @dogsdor má čiastočne pravdu - je to cukor
    I keď spomienky na detstvo mám spojené i ja s týmto medom, radšej siahnem po pravom včelom:-)))



Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Teším sa, keď mi uvarí manželka
Získal 3x ocenenie Gurmán Award – kuchár roka, je majiteľom a zároveň šéfkuchárom reštaurácie Albrecht, môžete ho vidieť na obrazovke a vydal už tri kuchárske knihy – Jaroslav Žídek.

Jablková pita
Syn sa chystal striekať chardonnay v hone Ingle. Musel som sa poponáhľať. V strede hektárovej vinice pri kamenici rastie statná letná jabloň. Má veľké tvrdé plody s ružovými škvrnkami.

Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 30/2014: Rajčinová kuchárka Rajčinová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 25. júla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist