Foto: kucharronald
Tento recept je veľmi ľahký...
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Cukor a vajcia zmiešame. Postupne pridáme múku, olej, vodu a prášok do pečiva. Vznikne nám tekuté cesto. Cesto rozdelíme na 2 polovice. Do jedného cesta dáme kakao. Prichystáme vymastený a pomúčený plech, do ktorého nepravidelne vylejeme žlté cesto, a na to nalejeme 2 cesto (do ktorého sme pridali kakao). Medzitým spravíme 2 rôzne kombinácie pudingov (kakao-banán, kakao-vanilka, kakao-jahoda, jahoda-vanilka, alebo takú, akú chceme a na akú máme chuť). Keď sme spravili puding, rýchlo vylejeme na cesto (zvyknem lyžicou dávať do cesta). Keď sme vyliali obidva pudingy, upečieme. Pečieme pri teplote 200 stupňov asi 30-40 minút, alebo dovtedy, kým nebude mať cesto hnedú farbu. Na teplé cesto dáme 2 kyslé smotany s 2 vanilkovými cukrom (zmiešané). Necháme vychladnúť a potom stuhnúť v chladničke.
- 2
Môj tip: Keď nemáme doma práškový cukor, môžeme použiť aj kryštálový.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@torticka : chcel by som otvoriť nejaký väčší bufet/ menšiu reštiku...a tam by bolo všetko :D
Ale v blízkej budúcnosti by som určite chcel niečo svoje otvoriť...niečo, čo súvisí s gastronómiou..
A úplne in ak v Taliansku....tam nám dávali toho málo :D našťastie sme mali skoro pred domov pizzeriu, kde bola kvalitná a lacná pizza :)
Cukor nejak nemám rád :) ale čokolády zjem :D