Pudingový rýchly koláčik

domci4 - fotkadomci4, 27. januára 2013
Pudingový rýchly koláčik
Foto: domci4

Dostali sme chuť na niečo sladké, tak som spravila tento rýchly koláčik

Suroviny

Krém:
2 ks (od Dr.Oetkera/bez varenia)
500 ml
250 g
 na potretie
 na posypanie




Postup

  1. 1

    Upečieme si korpus, ja som spravila tento - je u mňa oblúbený http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-pudingos-fotorecept/13863-recept.html Bez toho pudingu :) samozrejme ;)

  2. 2

    Krém: Mlieko dáme dáme do misky, spolu s pudingami a vyšľaháme. Do tejto zmesy pridáme kyslú smotanu. Kto má rád sladké, môže pridať ešte cukor alebo kto má rad kakaovejšie tak kakao. Ja si myslím, že cukor netreba pretože korpus je sladký. Korpus potrieme džémom a rozotrieme na neho krém. Posypeme kokosom a dáme do chladu. Je rýchly, pretože nemusíte variť puding. Inšpirácia bola z koláča Eskimo rezy- síce tam ide kokosovy puding a varí sa. Ja som mala doma čokoládový tak som spravila :) Dobrú chuť

    Pudingový rýchly koláčik - obrázok 2

Diskusia k receptu

afataga
vyzera to dobre, ale neviem si predstavit ten surovy puding, lebo ja viem tak, ze sa pred tym bud uvari, alebo sa potom este kolac pecie, necitit tam tu chut?
domci4
Nie nepečie :) to sa dá kúpiť taký puding bez varenia :) ale tak @afataga kludne môžeš aj puding uvariť - kúpiť si čokoládový a uvariť :) ja som to robila narýchlo tak som zvolila tento typ :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia