Pudingovo-tvarohový dezert (fotorecept)
Autor receptu: romson
Ozvláštnenie pudingu, a aj jednoduchý návod na jeho uvarenie pre začiatočníkov.
3 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Najskôr tvaroh rozmiešame s cukrom tak, aby bol sladký.
- 3 deci mlieka vlejeme do hrnca a dve deci do pohára. Potom do pohára s mliekom vysypeme puding a pridáme 3 kopcovité lyžice cukru. Rozmiešame.
- Mlieko v hrnci dáme variť. Keď bude mlieko vrieť vlejeme do hrnca obsah pohára. Za stáleho miešania varíme jednu až dve minúty, pokiaľ puding nezhustne. Puding je hotový. Potom do neho dáme pripravený tvaroh a rozmiešame.
- Hotový puding s tvarohom dávame do misiek a pridávame ovocie.
- Nakoniec naaranžujeme a necháme vychladnúť.
- A hlavne zjeme ;) Dobrú chuť.