Pudingovo-tvarohový dezert (fotorecept)

Autor receptu: romson

Ozvláštnenie pudingu, a aj jednoduchý návod na jeho uvarenie pre začiatočníkov.

3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Najskôr tvaroh rozmiešame s cukrom tak, aby bol sladký.
  2. 3 deci mlieka vlejeme do hrnca a dve deci do pohára. Potom do pohára s mliekom vysypeme puding a pridáme 3 kopcovité lyžice cukru. Rozmiešame.
  3. Mlieko v hrnci dáme variť. Keď bude mlieko vrieť vlejeme do hrnca obsah pohára. Za stáleho miešania varíme jednu až dve minúty, pokiaľ puding nezhustne. Puding je hotový. Potom do neho dáme pripravený tvaroh a rozmiešame.
  4. Hotový puding s tvarohom dávame do misiek a pridávame ovocie.
  5. Nakoniec naaranžujeme a necháme vychladnúť.
  6. A hlavne zjeme ;) Dobrú chuť.