Pudingové tajomstvo fotorecept

kajusiqq - fotkakajusiqq, 7. decembra 2012
Pudingové tajomstvo (fotorecept)
Foto: kajusiqq

Skvelé!:).....keď sa nudím :)

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 ml
1/2 balička
1 1/2 lyžičky
podľa chuti
2 naberačky




Postup

  1. 1

    Mlieko(troška mlieka necháme bokom a vymiešame s pudingom) dáme variť pridáme ovsene vločky a cukor. Varíme a pridáme premiešaný puding varíme až do zhustnutia.

    Pudingové tajomstvo (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Môžme ozdobiť vanilkou

    Pudingové tajomstvo (fotorecept) - obrázok 2

Diskusia k receptu

helca103
prezraď koľko vás je doma? Toľko dobrôt stíhate spapať? Teba by som veru prijala do rodiny :-)
helca103
ja som myslela že vás je doma viac keď tak veľa vyváraš a pečieš.... z teba musí mať mamina obrovskú radosť. Mamkim učiteľský zbor sa má pri teba veľmi dobre. :-)
kajusiqq
hah ano hovoria že škoda že mam iba dve nohy:D......prettože idem ešte na jednu operáciu s druhou nohou a tym padom budem další mesiac doma čiže další mesiac čo budem vkuse vyvárať:D....
kajusiqq
:Dnormálne:D.......vy máte problém jesť dobre veci?:D.......hoci niekedy už mam pocit že cukrovka je istá ale potom je to v pohodke:D.......a snažím sa pribrať čiže aj preto toľko vyváram:D a nič neostane do druheho dna:D........napr. tento štedrak som robila dnes aj biskupský chlebik :D....viete čo ostalo?:D.......omrvinky:D
3sandra3
jáááj,,,, Kajuška,,, väčšina z nás má opačný problém, nie pribrať.... Jaska, aj ja by som stíhala všetko pojesť, ale čo potom.............?
kajusiqq
potom si upečiete niečo nove:DDDD...alebo si pojdete zabehať:D
ebaka
si zlatá,aj ja Ťa chcem domááááá.........len na sebe pracuj,raz to zúročíš
sovka62
Naša každoročná klasika, robievam so všetkými štyrmi plnkami v poradí lekvár, mak, orechy, tvaroh a na tvaroh šúľam mriežku z cesta, tak som sa to naučila.
Výdatný koláčik, kto má menšiu pusu môže mať problém zahryznúť, taký je vysoký.
evanaaa
@kajusiqq , nemaj strach, zo sladkého cukrovka nehrozí, tam sú iné fakty ktoré jej vznik ovplyvňujú a ak máš dobrý metabolizmus, nemusíš ani pribrať, báť by sa mala mamina a jej kolegyne,xixixi.
murinova
aj ja ho upečiem a navrch dam mriežku ako piše sovka62 ale aby zostal svieži a čerstvy na sviatky koľko vopred ho treba asi upiec?
kajusiqq
Tak to vam povedať neviem:DDDkedže večer ako som už somínala ostali iba omrvinky:D
1ariana
Aj ja robievam taký istý ako sovka62...s tou mriežkou navrchu. Je to fakt výborný koláč. A Tvoj vyzerá úplne fantasticky. Si šikulka.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia