Pudingová bábovka

Pudingová bábovka
Foto: sjuzan
sjuzanSjuzan, recept pridal: 17. novembra 2011 16:45Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala moja priateľka, pre môjho syna, ktorý má od septembra diabetes, a kedže je "koláčikový" , tak hľadám recepty kde môžem, sama som ju ešte nerobila, ale jedla som ju je výborná. A ked sa nakrája a dá sa ňu ovocie a šľahačka sú z toho šodo - chlebíčky, ked upečiem od fotím a pridám aj foto. Cesto je trochu husté a troch sa lepí ale nie je to na závadu, treba myslieť na to že ide o puding, tak sa nezľkanite.

Suroviny

15 min
minút
príprava
25 - 30 min
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu vymiešame a dáme piecť cca 25 - 30 min na 200 stupňoch. V bábovkovej forme ju necháme aj vychladnúť a až potom ju vyklopíme. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • akeber, 17. novembra 2011 o 18:07
    zaujímavý receptík vyskúšame :-)


  • dajda, 17. novembra 2011 o 21:05
    Robila som z pudingu aj korkus tak nie je problém upiecť dietny zákusok


  • evas13, 18. novembra 2011 o 09:42
    Toto je je vynikajúce pre mojich diabetikov. Ukladám


  • sjuzan, 20. novembra 2011 o 15:26
    hodila som akurát do diskusie, včera som urobila z toho receptu koláč na plech ale nie klasický ale o rozmere 30x32, navrch som dala višne a marhule paráda



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist