Pudingová bábovka

Pudingová bábovka
Foto: sjuzan
sjuzanSjuzan, recept pridal: 17. novembra 2011 16:45Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala moja priateľka, pre môjho syna, ktorý má od septembra diabetes, a kedže je "koláčikový" , tak hľadám recepty kde môžem, sama som ju ešte nerobila, ale jedla som ju je výborná. A ked sa nakrája a dá sa ňu ovocie a šľahačka sú z toho šodo - chlebíčky, ked upečiem od fotím a pridám aj foto. Cesto je trochu husté a troch sa lepí ale nie je to na závadu, treba myslieť na to že ide o puding, tak sa nezľkanite.

Suroviny

15 min
minút
príprava
25 - 30 min
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu vymiešame a dáme piecť cca 25 - 30 min na 200 stupňoch. V bábovkovej forme ju necháme aj vychladnúť a až potom ju vyklopíme. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • akeber, 17. novembra 2011 o 18:07
    zaujímavý receptík vyskúšame :-)


  • dajda, 17. novembra 2011 o 21:05
    Robila som z pudingu aj korkus tak nie je problém upiecť dietny zákusok


  • evas13, 18. novembra 2011 o 09:42
    Toto je je vynikajúce pre mojich diabetikov. Ukladám


  • sjuzan, 20. novembra 2011 o 15:26
    hodila som akurát do diskusie, včera som urobila z toho receptu koláč na plech ale nie klasický ale o rozmere 30x32, navrch som dala višne a marhule paráda



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist