Pudingová bábovka

Pudingová bábovka
Foto: sjuzan
sjuzanSjuzan, recept pridal: 17. novembra 2011 16:45Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala moja priateľka, pre môjho syna, ktorý má od septembra diabetes, a kedže je "koláčikový" , tak hľadám recepty kde môžem, sama som ju ešte nerobila, ale jedla som ju je výborná. A ked sa nakrája a dá sa ňu ovocie a šľahačka sú z toho šodo - chlebíčky, ked upečiem od fotím a pridám aj foto. Cesto je trochu husté a troch sa lepí ale nie je to na závadu, treba myslieť na to že ide o puding, tak sa nezľkanite.

Suroviny

15 min
minút
príprava
25 - 30 min
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu vymiešame a dáme piecť cca 25 - 30 min na 200 stupňoch. V bábovkovej forme ju necháme aj vychladnúť a až potom ju vyklopíme. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • akeber, 17. novembra 2011 o 18:07
    zaujímavý receptík vyskúšame :-)


  • dajda, 17. novembra 2011 o 21:05
    Robila som z pudingu aj korkus tak nie je problém upiecť dietny zákusok


  • evas13, 18. novembra 2011 o 09:42
    Toto je je vynikajúce pre mojich diabetikov. Ukladám


  • sjuzan, 20. novembra 2011 o 15:26
    hodila som akurát do diskusie, včera som urobila z toho receptu koláč na plech ale nie klasický ale o rozmere 30x32, navrch som dala višne a marhule paráda



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist