Pudingová bábovka

Pudingová bábovka
Foto: sjuzan
sjuzanSjuzan, recept pridal: 17. novembra 2011 16:45Ďalšie jeho recepty

Tento recept mi dala moja priateľka, pre môjho syna, ktorý má od septembra diabetes, a kedže je "koláčikový" , tak hľadám recepty kde môžem, sama som ju ešte nerobila, ale jedla som ju je výborná. A ked sa nakrája a dá sa ňu ovocie a šľahačka sú z toho šodo - chlebíčky, ked upečiem od fotím a pridám aj foto. Cesto je trochu husté a troch sa lepí ale nie je to na závadu, treba myslieť na to že ide o puding, tak sa nezľkanite.

Suroviny

15 min
minút
príprava
25 - 30 min
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Všetky suroviny spolu vymiešame a dáme piecť cca 25 - 30 min na 200 stupňoch. V bábovkovej forme ju necháme aj vychladnúť a až potom ju vyklopíme. Dobrú chuť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • akeber, 17. novembra 2011 o 18:07
    zaujímavý receptík vyskúšame :-)


  • dajda, 17. novembra 2011 o 21:05
    Robila som z pudingu aj korkus tak nie je problém upiecť dietny zákusok


  • evas13, 18. novembra 2011 o 09:42
    Toto je je vynikajúce pre mojich diabetikov. Ukladám


  • sjuzan, 20. novembra 2011 o 15:26
    hodila som akurát do diskusie, včera som urobila z toho receptu koláč na plech ale nie klasický ale o rozmere 30x32, navrch som dala višne a marhule paráda



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist