Pstruh na masle (fotorecept)

Pstruh na masle (fotorecept)
enerrgizerEnerrgizer, recept pridal: 5. apríla 2011 21:39Ďalšie jeho recepty

...filety zo pstruha, pečené na masle, s petržlenovo citrónovou krustou. Podobný recept z morského vlka pripravoval jeden "Ital v kuchyni", ktorý perfektne varí...

Suroviny

3-4
porcie
30
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

...ostrým a dobrým nožom, napríklad Zwilling :-) vykostíme pstruhy a narežeme z nich filety...
Pstruh na masle (fotorecept) - obrázok 1

2

...z toustového chleba odrežeme kôrky, dáme ho na plech a vložíme do rúry, nech trošku stvrdne. Potom na horúci plech dáme olej a maslo, aby sa to spojilo. Očistený cesnak vložíme do mixéra s nakrájaným toustovým chlebom a rozmixujeme tak akurát, ani veľmi, ani málo... keď to máme, pridáme nakrájanú petržlenovú vňať, olivový olej, citrónovú šťavu a soľ. Na plechu sa nám maslo spojilo s olejom, tak tam poukladáme aj filety...kožou dole, osolíme, okoreníme a na vrch rozložíme toustovú zmes...
Pstruh na masle (fotorecept) - obrázok 2

3

...rúru už máme vyhriatu od zapekania chleba, tak do nej vložíme ozdobené filetky asi na 15-20 minút, pokiaľ sa nám krusta pekne nezapečie, podávame s bagetkou, ktorú si namáčame do roztopeného masla...dobrú chuť
Pstruh na masle (fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • andys, 5. apríla 2011 o 22:11
    Náš nedeľný obed :) Teda takmer, máme pokazenú rúru, takže pstruhy boli na panvici. Ale keď bude nový sporák, tak toto bude jedno z prvých jedál. Ukladám si.


  • julica, 5. apríla 2011 o 22:27
    mňam, mňam, mňam, presne toto rybke stačí, páči sa mi aj, že ju dlho v trúbe nesušíš. a ešte raz mňam


  • michsamant, 5. apríla 2011 o 22:31
    parada...a musim povedat, ze ten novy fotak ti uz pekne sedi v ruke a velmi si sa zlepsil a pekne s nim naucil pracovat...prekrasna fotka


  • jerica, 6. apríla 2011 o 07:30
    nemá chybu , hlavne rýchlo a chutne:-)


  • verula, 6. apríla 2011 o 09:12
    mnam vyzera to uzasne ukladam si


  • enerrgizer, 6. apríla 2011 o 10:08
    ....dakujem vam :-)


  • janger, 6. apríla 2011 o 11:16
    Nemam co ine povedat, len mnam, vyborne!!!


  • egreska, 6. apríla 2011 o 18:22
    krááása ...toto je moja oblubená kombinácia chutí na rybky...fakt super


  • cica2, 6. apríla 2011 o 23:50
    ryby sú naše obľúbené jedlo, ďalší krásny recept! Rada sa nechám inšpirovať a mám čo skúšať:)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist