Pstruh dúhový pečený na ohni

eraserhead - fotkaeraserhead, 2. marca 2015
1
porcia
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks




Postup

  1. 1

    Čerstvú rybu zbavíme vnútorností, umyjeme, jemne solíme a koreníme čerstvo zomletým korením. Napichneme na palicu a pomaly nad horúcou pahrebou pečieme 10-15 minút. Podávame teplé

Diskusia k receptu

k599
Nie si to náhodou Ty tá @micanela , ktorá sa tu neraz vyjadrila, že keď sa jej niečo nepáči, tak to nekomentuje??? Alebo sa to týka len určitej osoby?
micanela
ano, vyjadrila som sa ... ale prepacte, tato fotka mi fakt nedala neokomentovat to - nieco podobne som videla, ked more vyplavilo mrtve ryby
kukulienka71
umelecké foto, aj keď pre gurmánov nie moc lákavé v čierno-bielom prevedení :-) predstava výbornej chuti je však dosť intenzívna. Aspoň u mňa.
ampara
@micanela ,more vyplavuje vypitvané pstruhy?čierno-biela fotka,pečená ryba,minimum ochucovadiel,aby neprebili jej chuť,super jedlo! Ale asi chýba pohľad zblízka,či?
1x giussa
k599
Nechýba len pohľad z blízka. Asi tu chýba aj to, že autor receptu neopísal, akej lahodnej chuti je mäsíčko, ako masielko rozplyvajúce sa sa v papuľke.
rea1
nuž, tá fotka sa ani mne nepáči, vyzerá to - aspoň v mojich očiach - ako chcípnutá rybka v rozklade. ale recept je fajn. ale načo toľké vzruchy?
scharlott
tiež si myslím, že foto je zámer aj sa super vydaril. Farebne by to bol iba pekne opečený pstruh so zelenou jarnou cibuľkou, alebo je to pórik?
renulienka
Ako sa poznám, mne by šlahol ten pstruh do pahreby z paličky skor, ako by sa upiekol. Pravdepodobne treba vybrat pstruhov menších na tento sposob pecenia. ;-)
evusik
tak, foto je úplne šialené, ale mne sa páči práve preto, že je také provokujúce... ryby milujem a pstruha opečeného na ohni vonku s rodinou, priateľmi - čo viac si priať :-)
tassiedevil
škoda ryby..tu by plakali, keby videli, čo to Ty s tými rybami vystrájaš...vyšiel Ti ink vo foťáku?
katka78
Tak toto je tých 50 odtieňov šedej?! ;-)
Si svojský huncút.
eraserhead
fotka zachytáva subjektívny emociálny pohľad na okamžik v čase ........

obdobne ako tu .....



keď som sa prechádzal okolo rybníka a čakla kým mi vylovia pstruhy na opekačku, natrafil som na toto stvorenie




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia