Pšenoto

evani - fotkaevani, 26. mája 2015
Pšenoto
Foto: evani
15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 čerstvé




Postup

  1. 1

    Cibuľku a cesnak opražíme.

  2. 2

    Pridáme hlivu a šampiňóny, podusíme. Potom pridáme zeleninu (dala som mrkvu a paradajky). Ochutíme sójovou omáčkou, korením, soľou.

  3. 3

    Pšeno prepláchneme, sparíme, dáme variť cca 15 minút. (Dala som 1 a pol hrnčeka pšena, 3 hrnčeky vody). Keď je hotové zmiešame so zmesou, môžeme pridať nestrúhané údené tofu.

Diskusia k receptu

jozka2
Je to akoby na sposob rizota ,ale s psenom.Vyborny recept.5




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia