Prírodný energeťák

natt - fotkanatt, 2. apríla 2013
Prírodný energeťák
Foto: natt

Dnes ráno som sa zobudila- ako inak- s úsmevom na tvári. Rozhodla som sa osláviť tento krásny deň tekutou energiou, jógou a prechádzkou na Zobraziť celý popisDnes ráno som sa zobudila- ako inak- s úsmevom na tvári. Rozhodla som sa osláviť tento krásny deň tekutou energiou, jógou a prechádzkou na čistom vzduchu. Ak však vy na jógu či prechádzku ráno nemáte čas aspoň si doprajte riadny energeťák hned z rána. Základ prebudenia energie? Kopec ovocia a smozrejme široký úsmev pre správny krok do dňa :)

5 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Všetky suroviny hodíme do mixéru pridáme trošku vody, alebo orechové mliečko a mixneme. Môžme dochutiť medom ak máte sladkú pusu a už len kopneme do seba. Mňamka :))

Diskusia k receptu

radost
áno-stano..ja to vnímam ako tip : ako prežiť deň s úsmevom..:-)
katkat
taky krasny uvod si tomu dala, az som sa usmiala, dakujem :) ja som si v praci odstavila jablko, pomaranc, zazvor a mrkvu, tiez to bolo fajn, hoci na tuto tvoju kombinaciu sa to nechyta :D
natt
@katkat ...Pomaranč, jabĺčko, zázvor a mrkva mňam! obľúbená kombinácia :) slinky sa mi zbiehajú :)
surokelso
juuuuuj, veľmi chutný nápoj, dnes som si kúpil kvôli nemu nový mixér :D
dajte ešte nieaké nové chute :)
natt
@surokelso fantázií sa medze nekladú môžeš tamnahádzať všetko ovocie čo máš doma. Určite skús jahody s mangom, alebo banán s hruškou a jablkom. Minunle mi došli banány atak som cez noc namočila hrozienka a zmixovala ich s mandľovým mliekom a malinami. Ked už máš ten mixér doma určite skús urobiť si orechové mliečko. Ak nevieš ako nato veľmi rada poradím :) A potom, zeleninové smothie sú tiež úžastné, skús napríklad banán, špenát, ananás .... alebo pár lístkou rukoly či hrášok. Mixnúť sa dá všetko a chuť je neodolateľná :)
sebeka
ahoj Natt, klobúk dole pred tvojimi receptami :) Vidím, že sa vyznáš a tak ťa skúsim poprosiť o radu. Začínam oči otvárať že čo za bordel do seba tlačím celý život a chcem to zmeniť. Včera som robila prvý krát pre syna to mandľové mlieko podľa tvojho receptu, chcem mu to miešať so Sunarom, aby som ho postupne odnaučila od Sunaru úplne. Vieš mi dať recept aj to orechové, príp. iné - napr. ovsené, makové mlieko? A keď tu píšeš o tom mixovaní ovocia a zeleniny, rada by som si začala robiť tie smoothies, ale kamarátka mi vravela práveže že treba vedieť čo s čím sa môže mixovať a ty píšeš že fantázii sa medze nekladú, tak neviem, môžem hocičo s hocičím? Vopred ďakujem za rady, pekný deň prajem
natt
@sebeka iné orechové mlieka urobíte presne tak isto ako mandľové, tie isté pomery, to isté namáčanie, to isté mixovanie a cedenie, to platí aj o makovom. Ovsené som zatial nerobila, no určite vám môžem nájsť recept :) Fantázií sa pri chutiach medze neklamú, ale pri správnej výžive by sme aspoň z veľkej časti mali dodržiavať správne kombinovie aby nám to potom nebublalo v brušku a nenarobilo žiadnu neplechu, jednoducho aby to krásne strávilo a nezostávalo niekde hnijúce. Momentálne sa nenachádzam doma a je to trošku na širšiu debatu, no rada pomôžem ak sa vám dá kontaktujte ma na mail benkovanatalia2@gmail.com alebo benkovanatalia@centrum.sk , pošlem nejaké podklady, a môžme sa porozprávať aj o správností kombinácií :) Zatial želám krásny deň :)
megdesign
@natt no neviem.. "aby nám to potom nebublalo v brušku".... ja by som sa s prepacenim z kombinacie "jahody s mangom, alebo banán s hruškou a jablkom" pos***.

To je ako ceresne zapit vodou... :)))

Ale tak proti gustu, ziaden disputat. :P
sebeka
Vďaka natt,
ospravedlňujem sa, že som sa dlho neozvala. Napíšem Vám na gmail.
Pekný deň :)
jozka2
Robievam taketo napoje,dnes som robila cerveny melon zriedeny trochu servatkou s pridanim lad.kociek,beriem si to na tennis namiesto vody,mixujem to ninja mixeri takze mi ostane skutocna tekutina vybornej chute.Radsej volim servatku na riedenie ako mlieko,alebo vodu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia