Prekladaný šalát

Prekladaný šalát
danulatenkoDanulatenko, recept pridal: 14. júla 2011 10:35Ďalšie jeho recepty

Podstatou šalátu sú zemiaky uvarené v šupke (môj otec vždy hovorí, že ako pre prasiatka :D ). Ale je to taka delikatesa, že nikdy nezostane do druhého dňa...

Suroviny

8
porcií
50
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Zemiaky uvaríme v šupke. Ošúpeme a na hrubé slzičky nastrúhame na dno misy, veľkého taniera, skrátka niečoho, v čom budeme šalát podávať. (Dá sa každému hosťovi urobiť aj porcia do mištičiek)

2

Na vrstvu zemiakov uložíme pokrajanú šunku, na ktorú rozotrieme opatrne jednu celú tatarskú omáčku.

3

A na záver na hrube slzičky nastrúhame feta syr (trosičku sa lepí na struhák, treba byť trpezlivý). Hotovo! Nechať vychladnúť a podávať s mäkkým chlebíkom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vierik, 14. júla 2011 o 11:25
    Zaujímavé,ukladám a vyskúšam...


  • aszabka, 14. júla 2011 o 12:42
    Toto vyzerá na prvý pohľad sťa koláčik ((: uložené..


  • pacik, 14. júla 2011 o 12:46
    Ukladám a vyskúšam :-)


  • zdezda, 14. júla 2011 o 14:44
    :-)jéééj, super nápad, pekne to vyzerá, chuťovo to musí byť fajnové a teraz, v tom teple, sa mi páči že, že sa dajú urobiť len jednotlivé porcie, ktoré sa rýchlo zbaštia:-)
    Ďakujem


  • evanaaa, 14. júla 2011 o 21:47
    Ja som si myslela, že to je omyl ten obrázok, ono to vypadá ako piškót s kokosovým krémom, hah,ako aj Aszabka. Ale vyzerá to pekne a aj chutne.


  • danulatenko, 14. júla 2011 o 23:06
    Ozaj odporucam, ten feta syr da tomu neopakovatelnu slankavu chut... :)


  • rolfynka, 15. júla 2011 o 09:16
    urcite vyskusam


  • ejta, 15. júla 2011 o 12:08
    ja tam nemam obrazok :-(


  • ejta, 15. júla 2011 o 12:09
    aha, uz naskocil, ked som to refresh-la


  • cica2, 15. júla 2011 o 20:15
    to môže byť fajnové, páči sa mi!:)


  • 3sandra3, 13. júla 2012 o 20:39
    výborný šalát,,, prečo som ho tu skôr nevidela???... ukladám si do kk



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Králik dedka Kosíka
V Skalici som si našiel manželku a do tohto kráľovského mesta podnes chodím rád. Sú tam dobrí a rázovití ľudia, dobré červené i biele víno, voňavučký trdelník a napokon i vyberaná gastronómia.

Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty
Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.

Ewout Eleveld: Na stôl u nás čakáte aj 2 mesiace
S kľudom Holanďana nám Ewout Eleveld – šéfkuchár holandskej Restaurant de Leest a hosť gastronomického kongresu Gastronomy Slovakia porozprával o svojej práci ocenenej tromi hviezdičkami od Michelina.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 34/2014: Letné koláče a dezerty Letné koláče a dezerty
Časopis Varecha v piatok 22. augusta v denníku Pravda.


TOPlist