Prekladaný šalát

Prekladaný šalát
danulatenkoDanulatenko, recept pridal: 14. júla 2011 10:35Ďalšie jeho recepty

Podstatou šalátu sú zemiaky uvarené v šupke (môj otec vždy hovorí, že ako pre prasiatka :D ). Ale je to taka delikatesa, že nikdy nezostane do druhého dňa...

Suroviny

8
porcií
50
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Zemiaky uvaríme v šupke. Ošúpeme a na hrubé slzičky nastrúhame na dno misy, veľkého taniera, skrátka niečoho, v čom budeme šalát podávať. (Dá sa každému hosťovi urobiť aj porcia do mištičiek)

2

Na vrstvu zemiakov uložíme pokrajanú šunku, na ktorú rozotrieme opatrne jednu celú tatarskú omáčku.

3

A na záver na hrube slzičky nastrúhame feta syr (trosičku sa lepí na struhák, treba byť trpezlivý). Hotovo! Nechať vychladnúť a podávať s mäkkým chlebíkom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vierik, 14. júla 2011 o 11:25
    Zaujímavé,ukladám a vyskúšam...


  • aszabka, 14. júla 2011 o 12:42
    Toto vyzerá na prvý pohľad sťa koláčik ((: uložené..


  • pacik, 14. júla 2011 o 12:46
    Ukladám a vyskúšam :-)


  • zdezda, 14. júla 2011 o 14:44
    :-)jéééj, super nápad, pekne to vyzerá, chuťovo to musí byť fajnové a teraz, v tom teple, sa mi páči že, že sa dajú urobiť len jednotlivé porcie, ktoré sa rýchlo zbaštia:-)
    Ďakujem


  • evanaaa, 14. júla 2011 o 21:47
    Ja som si myslela, že to je omyl ten obrázok, ono to vypadá ako piškót s kokosovým krémom, hah,ako aj Aszabka. Ale vyzerá to pekne a aj chutne.


  • danulatenko, 14. júla 2011 o 23:06
    Ozaj odporucam, ten feta syr da tomu neopakovatelnu slankavu chut... :)


  • rolfynka, 15. júla 2011 o 09:16
    urcite vyskusam


  • ejta, 15. júla 2011 o 12:08
    ja tam nemam obrazok :-(


  • ejta, 15. júla 2011 o 12:09
    aha, uz naskocil, ked som to refresh-la


  • cica2, 15. júla 2011 o 20:15
    to môže byť fajnové, páči sa mi!:)


  • 3sandra3, 13. júla 2012 o 20:39
    výborný šalát,,, prečo som ho tu skôr nevidela???... ukladám si do kk



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist