Prekladaný šalát

Prekladaný šalát
danulatenkoDanulatenko, recept pridal: 14. júla 2011 10:35Ďalšie jeho recepty

Podstatou šalátu sú zemiaky uvarené v šupke (môj otec vždy hovorí, že ako pre prasiatka :D ). Ale je to taka delikatesa, že nikdy nezostane do druhého dňa...

Suroviny

8
porcií
50
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Zemiaky uvaríme v šupke. Ošúpeme a na hrubé slzičky nastrúhame na dno misy, veľkého taniera, skrátka niečoho, v čom budeme šalát podávať. (Dá sa každému hosťovi urobiť aj porcia do mištičiek)

2

Na vrstvu zemiakov uložíme pokrajanú šunku, na ktorú rozotrieme opatrne jednu celú tatarskú omáčku.

3

A na záver na hrube slzičky nastrúhame feta syr (trosičku sa lepí na struhák, treba byť trpezlivý). Hotovo! Nechať vychladnúť a podávať s mäkkým chlebíkom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • vierik, 14. júla 2011 o 11:25
    Zaujímavé,ukladám a vyskúšam...


  • aszabka, 14. júla 2011 o 12:42
    Toto vyzerá na prvý pohľad sťa koláčik ((: uložené..


  • pacik, 14. júla 2011 o 12:46
    Ukladám a vyskúšam :-)


  • zdezda, 14. júla 2011 o 14:44
    :-)jéééj, super nápad, pekne to vyzerá, chuťovo to musí byť fajnové a teraz, v tom teple, sa mi páči že, že sa dajú urobiť len jednotlivé porcie, ktoré sa rýchlo zbaštia:-)
    Ďakujem


  • evanaaa, 14. júla 2011 o 21:47
    Ja som si myslela, že to je omyl ten obrázok, ono to vypadá ako piškót s kokosovým krémom, hah,ako aj Aszabka. Ale vyzerá to pekne a aj chutne.


  • danulatenko, 14. júla 2011 o 23:06
    Ozaj odporucam, ten feta syr da tomu neopakovatelnu slankavu chut... :)


  • rolfynka, 15. júla 2011 o 09:16
    urcite vyskusam


  • ejta, 15. júla 2011 o 12:08
    ja tam nemam obrazok :-(


  • ejta, 15. júla 2011 o 12:09
    aha, uz naskocil, ked som to refresh-la


  • cica2, 15. júla 2011 o 20:15
    to môže byť fajnové, páči sa mi!:)


  • 3sandra3, 13. júla 2012 o 20:39
    výborný šalát,,, prečo som ho tu skôr nevidela???... ukladám si do kk



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist