Pražma kráľovská

Autor receptu: hanzel

2
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. Zo zemiakov si spravíme pyré, do ktorého pridáme rozmixované Sandrine paradajky a dochutíme soľou a korením.
  2. Cuketový kvet si naplníme zmesou krabieho mäsa, ktoré sme si zmiešali spolu s krémom fresh soľou, korením a limetkovou kôrou. Môžme pridať aj limetkovou šťavu podľa chuti.
  3. Keď máme cuketovy kvet naplnený, dáme si do hrnca vodu s maslom a soľou v ktorej kvet uvaríme. (cca 4 min) Pražmu si osolíme, okoreníme a kožou položíme na rozpálenu panvicu pečieme do chrumkava. Keď je koža chrumkava otočíme mäsom na dol na cca 30 sekúnd max minútu a podávame dozdobime bazalkou, bazalkovim olejom a cherry paradajkami.Dobrú chuť