Vymazaný recept

zeleznice - bez fotkyzeleznice, 17. októbra 2015

Suroviny





Postup

Diskusia k receptu

marikafil
ako viem, že múka bola zomletá už 5 mesiacov? na vreckách je označená trvanlivosť a nie dátum mletia... my si teda múku melieme doma sami, vždy čerstvú, ale čakať 5 mesiacov, to skôr zabudnem, na čo som ju chcela. a aký to má vlastne význam, aby bola odležaná?
medovnicek
takéto recepty si všetky ukladám, až budem mať viacej času, tak sa do kváskovania aj ja pustím:)
evanaaa
Zdá sa mi to trochu jednoduchšie ako zakladanie iných kváskov, len by som chcela vedieť, že ako dlho môžem mať ten kvások bez odobratia, ak by som chlieb nepiekla každý deň, príp. len raz za týždeň? Musím ho odobrať každý deň? Ďakujem za odpoveď. A ako dlho vydrží celkovo?



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia