Pralinkové vianočné drobné pečivo (fotorecept)

Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept)
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 3. decembra 2011 14:01Ďalšie jeho recepty

Pri pečení lineckého pečiva si napečiem aspoň 50 kusov koliečok na pralinkové koláčiky,použijem ich,vždy,keď zostane trošku plnky,hocijakej,pri plnení rezov pred Vianocami,chcem sa s vami podeliť o toto pečivo....

Suroviny

50ks
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo zamieseného cesta si napečieme koliečka pod prelinky pribl.50ks, pri 200 st do ružova..
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 1

2

rozložíme na dosku a ku každému pridáme pralinku...
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 2

3

na každý kruh strekneme plnku a prilepíme pralinku a máme klobúčik...
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 3

4

polejeme rýchlou polevou Dr.Oetkera,ktorú sme aj so sáčkom dali do 75 st.,teplej vody a tak rozpustili,použili sme ju na klobúčiky,napokon sme ich dozdobili,bielou cukrovou polevou
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist