Pralinkové vianočné drobné pečivo (fotorecept)

Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept)
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 3. decembra 2011 14:01Ďalšie jeho recepty

Pri pečení lineckého pečiva si napečiem aspoň 50 kusov koliečok na pralinkové koláčiky,použijem ich,vždy,keď zostane trošku plnky,hocijakej,pri plnení rezov pred Vianocami,chcem sa s vami podeliť o toto pečivo....

Suroviny

50ks
porcií
20
minút
príprava
20
minút
na 200 °C

Postup prípravy receptu

1

Zo zamieseného cesta si napečieme koliečka pod prelinky pribl.50ks, pri 200 st do ružova..
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 1

2

rozložíme na dosku a ku každému pridáme pralinku...
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 2

3

na každý kruh strekneme plnku a prilepíme pralinku a máme klobúčik...
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 3

4

polejeme rýchlou polevou Dr.Oetkera,ktorú sme aj so sáčkom dali do 75 st.,teplej vody a tak rozpustili,použili sme ju na klobúčiky,napokon sme ich dozdobili,bielou cukrovou polevou
Pralinkové  vianočné drobné pečivo (fotorecept) - obrázok 4



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist