Poľovnícky jagerek (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
... bola divina , poradili mi toto
45 minút príprava |
15 + 45 minút tepelná úprava |
Postup
- potrebné suroviny
- dáme si obvariť srdce a plúcka
- obvarené srdcia a plúcka nakrájame na rezančeky
- na bravčovej masti si osmahneme cibulu - robil som v tlakovom hrnci
- prisypeme pokrájané srdco a plúcka a dusíme do mäka
- medzi tým si odblaníme pečienku a pokrájame ju na rezance
- ani ľadvinky neprišli na zmar
- máme podusené srdce a plúcka
- pokrajáná pečienka ide do hrnca ( pridal som aj zopár kúskou morčacej pečienky )
- pridáme koreniny Divočina , paprika sladká aj pálivá , štipku čierného korenia prelisovaný cesnak
- prilejeme červeného vína (nie veľa ) a chvilku povaríme .... nie dlho iba pokial nebude pečenka hotová cca 10 minut
- ked je hotovo osolíme a poprípade ešte dochutíme
- hotovo .... DOBRÚ CHUŤ