Pohánkové fašírky
Pohánkové fašírky

Pohánkové fašírky

hviera - fotkahviera, 16. apríla 2019
Pohánkové fašírky
Foto: hviera

Skúšam rôzne kombinácie, jedlo má byť zmena :)

60 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 hrnčeka
1/4 hrnčeka
1 ks




Postup

  1. 1

    Pohánku a quinou uvaríme. Po uvarení rozmixujeme, ja som pridala ešte vňaťku mladej cibuľky - len pre spestrenie - môžete vynechať :)

  2. 2

    Po rozmixovaní pridáme soľ, provensalské korenie a vajce, vymiešame. Ak máte pocit, že je cesto príliš mäkké, a ťažko sa bude na panvici obracať, tak je možné pridať kukuričnú strúhanku, alebo kľudne ľanovú alebo inú múku.

  3. 3

    Pečieme na panvici, do zlatista. Podávať ako klasické fašírky. Ja som podávala so zemiakmi a šalátom z cvikly.

    Pohánkové fašírky - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia