Pochúťka v alobale

peter64 - fotkapeter64, 19. apríla 2010

Ďalší recept do prírody.

Suroviny

Suroviny na 1 porciu:
150 g
50 g
50 g
3 ks
1 ks
1 ks
1 čl




Postup

  1. 1

    Mäso narežeme na 3 plátky naklepeme a osolíme. Slaninu, klobásu rajčiny a papriku pokrájame na kolieska.

  2. 2

    Na kúsok alobalu (30x40 cm) poukladáme zemiaky, posolíme,posypeme rascou. Na ne uložíme plátky mäsa, slaninu,cibuľu, klobásu, rajčinu a papriku. Všetko okoreníme a pokvapkáme worcesterskou omáčkou. Alobal dobré uzavrieme uložíme na rošt alebo plech do vyhriatej rúry na 40-45 minút. Po vybratí z rúry necháme alobal ešte 5 minút uzavretý.

Diskusia k receptu

marienka44
Alobal vzdy pokvapkam oliv. olejom, aj zemiaky a navrch davam cibulu pokrajanu na kolieska. Na ozdobu som dala kapiu cerstvu na pasiky, ale bez rajciny. Poradie na sebe je ako v zivanskej na razni:Krumpel, slanina, maso cibula. Pred 2 dnami som to robila. Vyborne!
evanaaa
Zaujímavé,akoby mi niekto hádal myšlienky.Práve vťčera som si robila plán na mäso v alobale,ale trošku ináč.Ja si nakrájam mäso(pliecko),úd.slaninku,cibuľu,klobásu,takú tenkú- môže byť prešov. kabanos ,zemiaky,pridám kečup,horčicu vegetu,a pod. koreniny,všetko spolu zamiešam a dám do alobalu alebo na plech a alobalom to prikryjem a tak pečiem.Neodkrývam,raz som to odkryla a všetka šťava sa mi vyparila,práve tá je tam dobrá.Bolo by to suché.
marienka44
V recepte na zaciatku mi chyba cibula, pritom v rozpise surovin je. Kde ju treba dat?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia