Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)

Autor receptu: vlieskovsky

4
porcie
50 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
  2. Bravčové mäso si pomelieme.
  3. Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
  4. Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
  5. Mäso musí byť úple opečené.
  6. Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
  7. Zatiaľ si nastrúhame syr.
  8. Vyvaríme cestoviny.
  9. Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.