Cestoviny s mletým mäsom (fotorecept)
Autor receptu: vlieskovsky
4 porcie |
50 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup
- Tieto suroviny potrebujeme na prípravu jedla.
- Bravčové mäso si pomelieme.
- Pomleté mäso ochutíme čiernym korením a soľou.
- Na rozpálenej panvici s olejom opečieme pomleté mäso.
- Mäso musí byť úple opečené.
- Potom doň nalejeme vodu, tesne nad povrch mäsa. Dochutíme paprikou, vegetou a prípadne ešte posolíme.
- Zatiaľ si nastrúhame syr.
- Vyvaríme cestoviny.
- Keď sa nám mäso udusí a vypúarí sa skoro všetká voda, pridáme do mäsa smotanu. Miešame a počkáme až smotana prejde varom. V prípade, že je omáčka riedka, môžeme ju zahustiť hladkou múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Prajem dobrú chuť.