Plnené rajčiaky

redakcia - fotkaredakcia, 24. júla 2009

Suroviny

16 ks
2 ks
2 balíčky
1 malá fľaška




Postup

  1. 1

    Umyté rajčiaky vodorovne rozkrojíme asi v tretine. Z väčšej časti vydlabeme dužinu so semiačkami.

  2. 2

    Syr nakrájame na kúsky a spolu s polovicou sardel ho vložíme do vydlabaných rajčiakov. Chlieb nakrájame na kocky a pokvapkáme olejom.

  3. 3

    Umyté papriky nakrájame na kúsky a striedavo ich s plnenými rajčiakmi a chlebom napichujeme na grilovacie ihly alebo špajle. Počas opekania pokvapkáme olejom a posypeme oreganom.

  4. 4

    Pred podávaním ozdobíme posekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia