Plnené langoše(fotorecept)

Plnené langoše(fotorecept)
Foto: ewitka123
ewitka123Ewitka123, recept pridal: 5. mája 2011 8:19Ďalšie jeho recepty

moje deti ich zbožnuju :)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vlažne mlieko, cukor a droždie spolu zamiešame a nechame vykysnut. Hladku muku,sol kyslu smotanu a kvasok spolu zmiesime a vypracujeme vlačne cesto, ktore nechame kysnut podla potreby dnes mi kyslo skoro hodinu.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 1

2

Cesto vyklopime na pracovnu dosku a znova premiesime rozdelime na 20 bochnikov ktore postupne plnime. Každy bochnik roztiahneme potrieme kečupom posypeme pizza korenim položime platok šunky kusok syru a kraje cesta spojime. Plniť možme aj zeleninou, alebo slaninkou či klobaskou.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 2

3

Langoše ešte nechame 15-20 minut kysnut a pomaličky vypražame na oleji musia sa robit dlhšie aby sa dobre prepiekli. Hotove vykladame na tanier a natrieme pretlačenym cesnakom.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist