Plnené langoše(fotorecept)

Plnené langoše(fotorecept)
Foto: ewitka123
ewitka123Ewitka123, recept pridal: 5. mája 2011 8:19Ďalšie jeho recepty

moje deti ich zbožnuju :)

Suroviny


Postup prípravy receptu

Vlažne mlieko, cukor a droždie spolu zamiešame a nechame vykysnut. Hladku muku,sol kyslu smotanu a kvasok spolu zmiesime a vypracujeme vlačne cesto, ktore nechame kysnut podla potreby dnes mi kyslo skoro hodinu.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 1

Cesto vyklopime na pracovnu dosku a znova premiesime rozdelime na 20 bochnikov ktore postupne plnime. Každy bochnik roztiahneme potrieme kečupom posypeme pizza korenim položime platok šunky kusok syru a kraje cesta spojime. Plniť možme aj zeleninou, alebo slaninkou či klobaskou.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 2

Langoše ešte nechame 15-20 minut kysnut a pomaličky vypražame na oleji musia sa robit dlhšie aby sa dobre prepiekli. Hotove vykladame na tanier a natrieme pretlačenym cesnakom.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

22 komentárov k receptu
  • annabiel, 5. mája 2011 o 10:36
    zaujímavý recept, ukladám...


  • ancicka, 5. mája 2011 o 11:19
    Langoše robievam,ale plnené ešte som nerobila.určite vyskúšam!


  • danculka, 5. mája 2011 o 11:23
    Stojí za pokus,šup do KK--


  • elian44, 5. mája 2011 o 11:35
    Vyzerá to mňamkovo


  • helca103, 5. mája 2011 o 13:26

    zase jeden z receptov ktorý je tak dobrý ale aj kalorický :-)


  • nika72, 5. mája 2011 o 14:50
    ja tiež robievam plnené langoše...a je to bomba


  • nika72, 5. mája 2011 o 14:50
    ja tiež robievam plnené langoše...a je to bomba


  • nika72, 5. mája 2011 o 14:51
    ja ich nepotieram cesnekom ,ale ich posypem syrom..:o)


  • remcula, 5. mája 2011 o 15:40
    Plněné jsem ještě nezkoušela, ale musím to napravit!!


  • ketty3811, 5. mája 2011 o 16:24
    ani ja som ešte plnené nerobila,ale určite vyskúšam,kk..-)


  • ainy, 5. mája 2011 o 16:41
    aj ja sa pridávam ... ukladám :-)


  • ewitka123, 5. mája 2011 o 16:45
    aj posypane syrom možu byt dobre to zase vyskušam ja :)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 10 komentárov)
  • zdezda, 6. mája 2011 o 14:38
    to je fakt bomba na druhú , aj chutná aj kalorická:-)


  • maculienka123, 6. mája 2011 o 21:23
    my langose zboznujeme,super napad,ze plnene,veru musim spravit v tyzdni


  • akeber, 7. mája 2011 o 07:46
    tak takto som to ešte neskúsila , ukladám kk :)


  • anninkka, 18. mája 2011 o 21:05
    ešte som nerobyla vyskušam,,,,zaujimave


  • smartuska, 4. mája 2012 o 18:41
    ja zvyknem plniť aj nastúhanými jablkami-sladké, alebo kapustou-slané


  • jezibabka, 4. mája 2012 o 20:26
    robi ich moja mama.....sú fantastické,odporúčam!


  • bobo1, 13. mája 2012 o 11:17
    ďakujem za recept vyskúšal som a sú fantastické


  • anna, 25. októbra 2012 o 15:12
    vyborny typ na zajtrajsi obed k fazulovici


  • anina6, 25. októbra 2012 o 18:13
    no, žeby typ na piatkový obed, ukladám.


  • peterbn, 3. mája 2013 o 12:47
    Vyskúšané super!!!!



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist