Plnené langoše(fotorecept)

Plnené langoše(fotorecept)
Foto: ewitka123
ewitka123Ewitka123, recept pridal: 5. mája 2011 8:19Ďalšie jeho recepty

moje deti ich zbožnuju :)

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Vlažne mlieko, cukor a droždie spolu zamiešame a nechame vykysnut. Hladku muku,sol kyslu smotanu a kvasok spolu zmiesime a vypracujeme vlačne cesto, ktore nechame kysnut podla potreby dnes mi kyslo skoro hodinu.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 1

2

Cesto vyklopime na pracovnu dosku a znova premiesime rozdelime na 20 bochnikov ktore postupne plnime. Každy bochnik roztiahneme potrieme kečupom posypeme pizza korenim položime platok šunky kusok syru a kraje cesta spojime. Plniť možme aj zeleninou, alebo slaninkou či klobaskou.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 2

3

Langoše ešte nechame 15-20 minut kysnut a pomaličky vypražame na oleji musia sa robit dlhšie aby sa dobre prepiekli. Hotove vykladame na tanier a natrieme pretlačenym cesnakom.
Plnené langoše(fotorecept) - obrázok 3



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist