Plnené kuracie rolky (fotorecept)

Plnené kuracie rolky (fotorecept)
Foto: tatranka
tatrankaTatranka, recept pridal: 13. decembra 2010 14:18Ďalšie jeho recepty

Ponúkam chutný recept s kuracinky.Pomedzi vianočné koláčiky,vám možno dobre padne.Nie je náročný na prípravu.

Suroviny

25
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Ingrediencie.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezníky z pŕs narežeme a na tenko vyklepeme.Posolíme a okoreníme.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 2

3

Potrieme horčicou a syrokrémom.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 3

4

Rozotriem po celom rezníku.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 4

5

Na rozotretú masu položím šunku,alebo inú udeninku.Na ňu dám kopček pretretého cesnaku zmiešaný s pol syrokrémom a lyžičkou masla.Natriem po povrchu šunky.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 5

6

Natreté mäso zrolujem.Posolím a obalím v troj-obale.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 6

7

Obalené roládky.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 7

8

Vysmážam z oboch strán.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 8

9

Pekne usmažené do rúžova.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 9

10

Potom stiahnem plyn a ešte ich prikryté dusím asi 10-15 minút.Je to pomerne hrubý závitok,je nutné,aby sa prepiekol.Nestačí len opražiť.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 10

11

Hotové závitky.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 11

12

Podávam s našľahanými zemiakmi.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 12

13

Tento raz s uhorkovým šalátom a paradajkami.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 13

14

Prestreté.Mrzí ma,že som rolku neprekrojila,aby ste videli peknú štruktúru uloženia ingrediencii.Dá sa nakrájať a jesť aj na studeno.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 14



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 6 ľudí (4,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • babidka, 13. decembra 2010 o 16:44
    velmi chutne roladky, hned by som si dala :-) aj ja rada "inovujem" klasicke rezne ...tvoje sa mi pacia .


  • danculka, 13. decembra 2010 o 17:58
    Milujem keracinu na sto spôsobov,aj tvoja sa mi ľúbi,dík.


  • altyn, 13. decembra 2010 o 18:58
    Iste chutné, veď sú tam samé dobroty, skúsim! :-)))


  • tinca, 13. decembra 2010 o 19:24
    @tatranka mňam, ukladám z kuracinky sa dá vždy čarovať:-)


  • jarunka, 14. decembra 2010 o 02:13
    V sobotu sme ich mali u priatelov na veceru. Boli velmi dobre.


  • oco, 14. decembra 2010 o 04:05
    Aký si ty výmyselník už je tvoj recept v mojej KK


  • michsamant, 14. decembra 2010 o 13:00
    pekny recept


  • babkakatka, 14. decembra 2010 o 14:48
    určite vyskúšam, vypadá to veľmi dobre a určite to vyskúšam až na ten cesnak, tam by som dala radšej chren a a opečené by som azapiekla v jenskej mise


  • janger, 14. decembra 2010 o 18:56
    @tatranka , velmi pekny recept, ako obycajne!


  • altyn, 14. decembra 2010 o 19:29
    @tatranka dnes som tvoj recept vyskúšal a rozhodol som sa trošku ho upraviť podľa mojich chutí a tak som skúsil dať na šunku syr s modrou plesňou- Nivu, namiesto syrokrému. Nastrúhal som ju a vymiešal s maslom. Je to lahodné a veľmi, veľmi chutné!!!! A to aj napriek tomu, že som zabudol na cesnak, s tým by to bolo určite ešte lepšie! :-))))))))))))))))


  • jody, 14. decembra 2010 o 20:59
    Velmi inspirativne, uz sa tesim, ked ich pripravim! :-)


  • enerrgizer, 14. decembra 2010 o 21:55
    dokonalá hostina :-)


  • babav, 16. decembra 2010 o 04:03
    Gurmanske jedlo!Ukladam si do KK;-)


  • lamus, 21. decembra 2010 o 21:36
    Tatranka! Dokonalé jedlo, dokonale upečené, nafotené, zapísané ...
    Beriem si príklad, klobúk dolu :)


  • tatranka, 28. decembra 2010 o 15:01
    Ďakujem za milé komentáriky.Veľmi ma to teší.@Altyn predsa tak musel tvoj recept ako si ho robil ty byť veľmi chutný.@lamus teší ma tvoja pochvala a tvoj záujem.


  • coldbery, 12. januára 2011 o 18:42
    Tie rolky vyzerajú úžasne....slinky mi tečúúúúú...:-)))


  • miroslav2410, 21. januára 2011 o 08:26
    Prišla k nám návšteva z Prahy, tak tieto rolky ideme dnes naservírovať......


  • tatranka, 20. júna 2011 o 10:42
    Nech tvojej návšteve@miroslav2410 chutí.


  • helca103, 9. mája 2012 o 22:06
    ako som tento recept mohla prehliadnuť?
    Fotopostup ako vždy na jednotku a kuracinka je moje obľúbené jedlo je to aj krásne naservírované,neviem sa dočkať keď to vyskúšam.


  • ada20, 12. novembra 2012 o 12:18
    wau, ten receptík vyzerá úžasne, vyskúšam ho asi aj dnes...dík za receptík...


  • dandika1, 24. decembra 2013 o 14:57
    @tatranka si uzasna kucharka a bezpochyb aj skvela gazdina radost pozriet na tie Tvoje jedla,ktore sem pridavas dakujem za dalsi fantasticky recept...uklada najblizsie vyskusam ...Pekne vianoce....(uVas mozno aj zo snehom:::


  • tatranka, 25. decembra 2013 o 17:23
    @dandika1 v prvom rade,prepáč,že som nestihla odpovedať hneď.Ďakujem za vianočné prianie.Aj tebe želám pekné sviatočné dni.Recept si určite urob,lebo je to veľmi chutné jedlo a môže byť podávané aj ako slávnostné.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist