Plnené kuracie rolky (fotorecept)

Plnené kuracie rolky (fotorecept)
Foto: tatranka
tatrankaTatranka, recept pridal: 13. decembra 2010 14:18Ďalšie jeho recepty

Ponúkam chutný recept s kuracinky.Pomedzi vianočné koláčiky,vám možno dobre padne.Nie je náročný na prípravu.

Suroviny

25
minút
príprava
20
minút
na 150 °C

Postup prípravy receptu

1

Ingrediencie.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 1

2

Rezníky z pŕs narežeme a na tenko vyklepeme.Posolíme a okoreníme.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 2

3

Potrieme horčicou a syrokrémom.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 3

4

Rozotriem po celom rezníku.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 4

5

Na rozotretú masu položím šunku,alebo inú udeninku.Na ňu dám kopček pretretého cesnaku zmiešaný s pol syrokrémom a lyžičkou masla.Natriem po povrchu šunky.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 5

6

Natreté mäso zrolujem.Posolím a obalím v troj-obale.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 6

7

Obalené roládky.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 7

8

Vysmážam z oboch strán.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 8

9

Pekne usmažené do rúžova.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 9

10

Potom stiahnem plyn a ešte ich prikryté dusím asi 10-15 minút.Je to pomerne hrubý závitok,je nutné,aby sa prepiekol.Nestačí len opražiť.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 10

11

Hotové závitky.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 11

12

Podávam s našľahanými zemiakmi.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 12

13

Tento raz s uhorkovým šalátom a paradajkami.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 13

14

Prestreté.Mrzí ma,že som rolku neprekrojila,aby ste videli peknú štruktúru uloženia ingrediencii.Dá sa nakrájať a jesť aj na studeno.
Plnené kuracie rolky (fotorecept) - obrázok 14



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 6 ľudí (4,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • babidka, 13. decembra 2010 o 16:44
    velmi chutne roladky, hned by som si dala :-) aj ja rada "inovujem" klasicke rezne ...tvoje sa mi pacia .


  • danculka, 13. decembra 2010 o 17:58
    Milujem keracinu na sto spôsobov,aj tvoja sa mi ľúbi,dík.


  • altyn, 13. decembra 2010 o 18:58
    Iste chutné, veď sú tam samé dobroty, skúsim! :-)))


  • tinca, 13. decembra 2010 o 19:24
    @tatranka mňam, ukladám z kuracinky sa dá vždy čarovať:-)


  • jarunka, 14. decembra 2010 o 02:13
    V sobotu sme ich mali u priatelov na veceru. Boli velmi dobre.


  • oco, 14. decembra 2010 o 04:05
    Aký si ty výmyselník už je tvoj recept v mojej KK


  • michsamant, 14. decembra 2010 o 13:00
    pekny recept


  • babkakatka, 14. decembra 2010 o 14:48
    určite vyskúšam, vypadá to veľmi dobre a určite to vyskúšam až na ten cesnak, tam by som dala radšej chren a a opečené by som azapiekla v jenskej mise


  • janger, 14. decembra 2010 o 18:56
    @tatranka , velmi pekny recept, ako obycajne!


  • altyn, 14. decembra 2010 o 19:29
    @tatranka dnes som tvoj recept vyskúšal a rozhodol som sa trošku ho upraviť podľa mojich chutí a tak som skúsil dať na šunku syr s modrou plesňou- Nivu, namiesto syrokrému. Nastrúhal som ju a vymiešal s maslom. Je to lahodné a veľmi, veľmi chutné!!!! A to aj napriek tomu, že som zabudol na cesnak, s tým by to bolo určite ešte lepšie! :-))))))))))))))))


  • jody, 14. decembra 2010 o 20:59
    Velmi inspirativne, uz sa tesim, ked ich pripravim! :-)


  • enerrgizer, 14. decembra 2010 o 21:55
    dokonalá hostina :-)


  • babav, 16. decembra 2010 o 04:03
    Gurmanske jedlo!Ukladam si do KK;-)


  • lamus, 21. decembra 2010 o 21:36
    Tatranka! Dokonalé jedlo, dokonale upečené, nafotené, zapísané ...
    Beriem si príklad, klobúk dolu :)


  • tatranka, 28. decembra 2010 o 15:01
    Ďakujem za milé komentáriky.Veľmi ma to teší.@Altyn predsa tak musel tvoj recept ako si ho robil ty byť veľmi chutný.@lamus teší ma tvoja pochvala a tvoj záujem.


  • coldbery, 12. januára 2011 o 18:42
    Tie rolky vyzerajú úžasne....slinky mi tečúúúúú...:-)))


  • miroslav2410, 21. januára 2011 o 08:26
    Prišla k nám návšteva z Prahy, tak tieto rolky ideme dnes naservírovať......


  • tatranka, 20. júna 2011 o 10:42
    Nech tvojej návšteve@miroslav2410 chutí.


  • helca103, 9. mája 2012 o 22:06
    ako som tento recept mohla prehliadnuť?
    Fotopostup ako vždy na jednotku a kuracinka je moje obľúbené jedlo je to aj krásne naservírované,neviem sa dočkať keď to vyskúšam.


  • ada20, 12. novembra 2012 o 12:18
    wau, ten receptík vyzerá úžasne, vyskúšam ho asi aj dnes...dík za receptík...


  • dandika1, 24. decembra 2013 o 14:57
    @tatranka si uzasna kucharka a bezpochyb aj skvela gazdina radost pozriet na tie Tvoje jedla,ktore sem pridavas dakujem za dalsi fantasticky recept...uklada najblizsie vyskusam ...Pekne vianoce....(uVas mozno aj zo snehom:::


  • tatranka, 25. decembra 2013 o 17:23
    @dandika1 v prvom rade,prepáč,že som nestihla odpovedať hneď.Ďakujem za vianočné prianie.Aj tebe želám pekné sviatočné dni.Recept si určite urob,lebo je to veľmi chutné jedlo a môže byť podávané aj ako slávnostné.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist