Plnená paprika nátierkou

macuska007 - fotkamacuska007, 14. augusta 2012

Tento recept je veľmi jednoduchý a veľmi lahodný...môžete ho použiť pri hociakej príležitosti ja ho robím iba tak aby som na raňajky nejedla stále Zobraziť celý popisTento recept je veľmi jednoduchý a veľmi lahodný...môžete ho použiť pri hociakej príležitosti ja ho robím iba tak aby som na raňajky nejedla stále to isté :D :

30 min. minút
príprava

Suroviny

2 celé
125 g obyčajné
3 uvarené na tvrdo
8-10 plátkov obľúbená
2-3 ks
5-6 ks rôzne farby




Postup

  1. 1

    Dáme variť 3 vajcia ...ja ich varím 15 min ,aby som mala istotu že ra uvaria poriadne :)

  2. 2

    Nachystáme si väčšiu misku ,do nej dáme maslo , vytlačíme bambína , nakrájame šunkové plátky na kocky, tiež potom pridáme......Kápiu tam mama nedáva ale mne to s ňou chutí :D

  3. 3

    Pridáme vajíčka olúpané.....môžete ich stlačiť pred tým ako ich dáte do misky , budú sa lepšie miešať.......nakoniec rozmiešame tak, aby sme tam nemali hrudky masla...Ja preferujem skôr kockové maslo je zdravšie....nakoniec podľa chuti pridáme soľ a korenie ....poriedne premiešame

  4. 4

    Potom ako si nachystáme nátierku alebo pomazánku ...Očistíme si papriky mne ich vyšlo 5 ks a to tak , že vydlabeme vnútro bez dužiny pekne ju opláchneme a naplníme pomazánkou....dáme ju do ladničky stuhnúť dajme tomu 30 min .....

  5. 5

    Papriku pekne aj s pomazánkou nakrájame na kolieska a papáme s chlebíkom......vhodné ako raňajky aj ako večera ..... Dobrú chuť :D :)

Diskusia k receptu

paeva
pekne si to vymyslela, ja som si myslela, že to budeš variť, je to fajn
používateľ nemá avatar
plk
plk
Robim nieco podobne ale bez sunky a vajicok, nakrajane na "sendvic". Vajicka ma teda este nenapadli. Musim vyskusat. Ale bez tej sunky (meso ja ne-eee :-)).
Dobry tip, vdaka.
evilauri
Tak toto sa u nas zje rychlostou blesku, pekne to vypada, deticky budu mat radost, pomazanku v paprike este nemali! Vdaka za receptik :-)
macuska007
neni zač ...robievam ju najračej je rýchla a jednoduchá.........kto chce môže klidne bez šunky len u nas v rodine su skôr mäsožravci :D :D ... Ale zato si ju každý chváli :)
ivan14
Já takhle do očištěných paprik plním vaječnou tlačenku. Vřele doporučuji.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia