Plnená panenka

docent23Docent23, recept pridal: 6. marca 2011 21:39Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Panenku rozrezať a naklepať na tenšie plátky. Na plnku zmiešať vajcia, nakrájané rožky, petržlenovú vňať, soľ. Opražiť nakrájanú cibuľku a pridať k plnke. Špenátové listy zblanžírovať.

2

Naklepanú panenku potreť plnkou, a špenátovými listami. Zatočiť. Obaliť do alobalu a piecť v trúbe (180 st.) asi 25 - 30 minút.

3

Po upečení našikmo rozkrojiť, postaviť na tanier. Podávať s opečenými zamiakami a ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • modrykamen, 14. novembra 2011 o 06:52
    Vidno, že bežne sa bravčová panenka nevyužíva, ale aj takto plnená je výborná a je toho viac, takže obed je lacnejší.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist