Plnená panenka

docent23Docent23, recept pridal: 6. marca 2011 21:39Ďalšie jeho recepty

Suroviny

20
minút
príprava
30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Panenku rozrezať a naklepať na tenšie plátky. Na plnku zmiešať vajcia, nakrájané rožky, petržlenovú vňať, soľ. Opražiť nakrájanú cibuľku a pridať k plnke. Špenátové listy zblanžírovať.

2

Naklepanú panenku potreť plnkou, a špenátovými listami. Zatočiť. Obaliť do alobalu a piecť v trúbe (180 st.) asi 25 - 30 minút.

3

Po upečení našikmo rozkrojiť, postaviť na tanier. Podávať s opečenými zamiakami a ryžou.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • modrykamen, 14. novembra 2011 o 06:52
    Vidno, že bežne sa bravčová panenka nevyužíva, ale aj takto plnená je výborná a je toho viac, takže obed je lacnejší.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist