Plnená baklažánová rolka

Martin Krasňanský
sous chef reštaurácie Vinum Galeria Bozen v Pezinku, 16. augusta 2015
Plnená baklažánová rolka
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
0,5 kg
2 g
3 g
5 g
150 g
150 g
2 ks
100 g
20 g




Postup

  1. 1

    Umytý baklažán narežeme pozdĺžne a opečieme na grile alebo panvici, ricottu rozmiešame s korením, so soľou a s pažítkou.

  2. 2

    Zmesou natrieme baklažán vo vrstve 2–3 mm a zrolujeme do rolky. Očistenú cuketu a papriku nakrájame na rezance a restujeme na šalotke a masle, pridáme oriešky a dochutíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia