Pizzové slimáčiky

Zdena Malčeková
kuchárka Pivnice pri studni v Detve, 14. februára 2011
Pizzové slimáčiky
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

1 ks
trochu na potretie
200 g
200 g
200 g
1 ks, na potretie




Postup

  1. 1

    Lístkové cesto rozvaľkáme na tenší plát, potrieme kečupom, posypeme korením na pizzu, poukladáme plátky šunky, oravskej slaniny, posypeme strúhaným syrom a zvinieme.

  2. 2

    Krájame kolieska, ktoré kladieme na plech na papier na pečenie. Každé koliesko potrieme rozšľahaným žĺtkom a upečieme dozlata.

Diskusia k receptu

marikasu
Mňam, tiež ich robievam aspoň z dvojitej dávky, ale nestačia ani vychladnúť a už ich niet :)
lenka989
Mňam, urobila som podľa Vášho receptu a boli vynikajúce:-). Trvalo mi to trošku dlhšie, keďže som s lístkovým cestom pracovala prvý krát, ale výsledok stál za to! :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia