Pizza zo špaldovej múky (fotorecept)

Pizza zo špaldovej múky (fotorecept)
Foto: dorisa
dorisaDorisa, recept pridal: 7. decembra 2011 23:22Ďalšie jeho recepty

Pizza pre návštevu, ale aj na všedný deň.

Postup prípravy receptu

Suroviny na cesto dáme do domácej pekárničky. Začíname vodou, olejom, pridáme celozrnnú špaldovú múku, (môžme pridať trocha bielej hladkej múky), soľ, cukor a droždie. Necháme cesto spracovať a vykysnúť.
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 1

Cesto prenesieme na múkou posypanú dosku.
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 2

Pripravíme si medzitým ďaľšie suroviny na pizzu.
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 3

Vyvaľkáme ho na veľkosť plechu, prenesieme na papierom pokrytý plech, na cesto dáme paradajky z konzervy...
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 4

Pridáme nakrájané mäsové zložky....slaninku, salámu, šunku
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 5

...ďalej zeleninové( čo kto doma má) ja som dala mrazenú zmes , papriku, cibuľu, feferónku...
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 6

...dobre posypeme sušeným korením na pizzu, oregánom, bazalkou...
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 7

pokvapkáme kvalitným olivovým olejom ...
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 8

Posypeme strúhaným syrom , a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 st. a pečieme , kým nie je chrumkavá.
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 9

Nakrájame na porcie a ponúkneme seba, alebo hostí.
Pizza zo špaldovej múky (fotorecept) - obrázok 10



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

12 komentárov k receptu
  • danculka, 8. decembra 2011 o 10:20
    Kľudne by som si dala dnes na obed,nezostalo???,Super...


  • maartina, 8. decembra 2011 o 22:48
    zo špaldovej múky som ešte neskúšala robiť, vďaka za inšpiráciu, vyskúšam


  • sneica, 10. decembra 2011 o 20:57
    juuuj tak ta vyzera chutne...som sa stretla s touto mukou v obchodoch ale som sa este nedotlacila k tomu aby som ju kupila a vyskusala...skusila som ale spaldove otruby tak hadam coskoro aj muku...super receptik...:)


  • dorisa, 10. decembra 2011 o 21:53
    ďakujem za komentáre...@maartina , @sneica a @danculka.


  • akeber, 15. decembra 2011 o 09:45
    dnes som ju vyskúšala je mňamková


  • dorisa, 15. decembra 2011 o 09:57
    ...nazdravie


  • llilla, 17. decembra 2011 o 22:45
    ja pizzu milujem :) pre mna bez mäsa a syra... mnam mnam :)
    a ked si chcem dat taku rychlu verziu... tak z listkoveho cesta :)


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • jerica, 17. decembra 2011 o 23:40
    @dorisa , pizzu máme radi , dnes som piekla zo špaldovej múky pagáčiky,výborné.


  • vareska1, 22. marca 2013 o 14:43
    mňamky mňaaam .... zajtra sa na ňu chystám, len špaldovú múku nemám, tak ju nahradím celozrnou ražnou :)


  • dorisa, 22. marca 2013 o 14:51
    @vareska1 , juj, či si aj mne narobila chúťky....veru, aj ja upečiem. Ďakujem za komentárik


  • tatranka, 22. marca 2013 o 15:15
    Pekný recept a veru by som sa ponúkla.Tiež som ju už dávnejšie nerobila.Patrilo by sa.


  • dorisa, 22. marca 2013 o 15:49
    @tatranka , ďakujem:)



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist