Pizza koláčiky

Pizza koláčiky
Foto: jupik1999
jupik1999Jupik1999, recept pridal: 14. januára 2011 10:31Ďalšie jeho recepty

Tento recept používam pri rôznich oslavách .

Suroviny

50
porcií
15
minút
príprava
20
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Lístkové cesto rozvalkáme. A potrieme kečupom. Okoreníme pizza korením.

2

Keď máme kečup okorenený, tak tam začneme ukladať šunku. Na šunku poukladáme syr .

3

Cesto zatočíme a pokrájame na kolieska. Tieto uložíme na plech a začneme piecť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dorisa, 14. januára 2011 o 13:35
    Robievam také,len ich krajam na tenšie a su to potom kolieska. Máš ich krásne.


  • dorisa, 14. januára 2011 o 14:08
    Inak, vitaj na Vareche, neprezradíš o sebe viacej? v profile


  • janazjarku, 14. januára 2011 o 14:39
    Pekne vyzerajú aj ja ich robievam a pridávam aj kukuricu :-)


  • danculka, 14. januára 2011 o 15:37
    Vidíš ja to tak nesledujem kedy si k nám prišla,dík @doris .. no tak vitaj u nás...


  • alzbetka2, 14. januára 2011 o 16:48
    aj ja ich robievam, sú vynikajúce, máš ich pekné, len zahryznúť...


  • jupik1999, 14. januára 2011 o 22:26
    velmi pekne dakujem vsetkym


  • mamatata2, 15. januára 2011 o 13:22
    Dnes vyskúšam. Mám všetko, dúfam, že sa vydaria.


  • evanaaa, 15. januára 2011 o 17:37
    Danculka, to je ON, fešák chlapec a máme tu ďalšieho mladého a šikovného kuchára, takže, Jupik1999, aj ja ťa tu vítam.


  • jupik1999, 15. januára 2011 o 22:28
    dakujem


  • edita20, 25. januára 2011 o 19:36
    robím tiež pizzové koláčiky ale z kysnutého cesta. Vždy sa len zapráši. Ale najchutnejšie sú ešte teplé


  • jankavi, 28. januára 2011 o 19:41
    Jupik, vyzerajú skutočne neodolateľne. Presne ako ty.


  • tomulik, 15. novembra 2012 o 09:15
    super, vyzeraju na zahryznutie ....


  • lollyteska, 9. augusta 2013 o 09:49
    Ďakujem za recept, práve som ich dopiekla, no potrela som to nielen kečupom ale aj domácim chilly. A ešte posypala sezamovými semiačkami :) Rýchly snack na festival je hotový, určite sa po nich zapráši :) škoda len, že som si skôr neprečítala komentár @janazjarku , s kukuricou to môže byť ešte lepšie.. nevadí, nabudúce.. :)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist