Piškótová roláda

jenny22 - fotkajenny22, 15. apríla 2014

Vynikajúca nepečená roláda:)))Všetci si ju obľúbila za to vám ručím

30 minút
príprava

Suroviny

250 g
150 g
2 PL
30 g
1 bal.
1 ks
100 g
80 g
50 g
1 bal.




Postup

  1. 1

    Čerstvé maslo chvíľu povaríme s kakaoma necháme trochu vychladnúť. Do toho pridáme žĺtok, cukor, vanilkový cukor a vsetko spolu dobre vymiešame. Piškóty potlčieme pridáme do vymiešanej masy a podla potreby pridame rum, ciernu kávu vymiešame a necháme zaťažené v chlade do druhého dňa.

  2. 2

    Plnku si pripravíme zmiešaním všetkých surovín.

  3. 3

    Potom cesto vyvaľkáme asi na hrúbku pol cm, potrieme plnkou skrútime a necháme v chlade stuhnúť. Povrch posypeme vanilkovým cukrom alebo polejeme rumovou alebo kávovou polevou.

Diskusia k receptu

1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Prečo sa to má zaťažiť?
Ako sa s tým cestom pracuje?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia