Kuracie pečienky
Kuracie pečienky

Ping Tub Gai - Grilované kuracie pečienky fotorecept

2010 - bez fotky2010, 17. júna 2017
Ping Tub Gai - Grilované kuracie pečienky (fotorecept)
Foto: 2010

Jednoduchý thajský pouličný recept.

20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
Marináda:
2 PL
1 PL
1 cm
3 strúčiky
4 ks
1 ČL
2 ČL




Postup

  1. 1

    Na hrubo nakrajame vsetky suroviny a v maziari rozdrvime.

    Ping Tub Gai - Grilované kuracie pečienky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Rozdrveny cesnak, korenie, zazvor plus omacky vmiesame do odblanenych pecienok. Nechame marinovat v chladnicke, ja som nechal 4 hodiny.

    Ping Tub Gai - Grilované kuracie pečienky (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pecienky dame na spizy, ja mam prebytok citronovej travy, tak som ich nastrkal na travove spizy,

    Ping Tub Gai - Grilované kuracie pečienky (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Grilovaciu platnu zlahka osprejujeme olejom a vlozime spizy, grilujeme kratko podla chute. Ja som otocil a polial marinadou.

    Ping Tub Gai - Grilované kuracie pečienky (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

staflik
Pečeň je svojská, na výslednej fotke vyzerajú pečienky suché.
hadik
Hm, zdá sa, že ten recept zrejme nepísal Slovák, ale nejaký Thajčan (asi s menom Paradorn Wachiramanowong) a na pár miestach mu Google prekladač zle poradil.

"v maziary rozdrvime" (tvrdý mažiar, tvrdé "y", logické ako v Thajsku veľmi obľúbený ananás)
"rodrveny cesnak" (rozdrvený či roduverný?)
"Pecienky dame spizy" (povedal László a odniesol pečienky do špajzy)
1x veha
redakcia
@Hadik (17.6.2017 15:30)
Chyby sme opravili.
Nie je dolezite, odkial autor receptu pochadza alebo kde zije, aj Slovaci zijuci na Slovensku dokazu prekvapit hrubkami. Taketo chyby sa daju opravit lahko, horsie sa opravuje pokazene jedlo podla zleho receptu. Tento recept vsak medzi zle urcite nepatri.
haji
Bezva recept, kuřecí játra mám ráda, obdivuji paličky z citronové trávy, umíš si zaradit.
frezia68
Pekný recept,ale nič nové pod slnkom.Lebo Ty pridávaš len dobré recepty ,takže 5* :-).
hadik
@Redakcia (18.6.2017 10:00)

Zvláštne, komentár od @kimlo na moju adresu včera o 21:40 vám nepríde ako osočujúci a navyše absolútne nesúvisiaci s receptom? Prosím o jeho vymazanie.
hadik
@Redakcia (18.6.2017 10:29)

V tom prípade "osobnú urážku" neobsahoval ani môj vymazaný komentár. Transplantácia vlasov je predsa úplne normálny lekársky zákrok, ktorý podstupujú ľudia po celom svete, iba som sa normálne spýtal, či ju podstúpil aj @kimlo. Súvis s receptom úplne rovnaký ako v prípade jeho komentára včera 21:40. Naďalej si preto stojím za tým, že keď ste sa rozhodli vymazať môj komentár, rovnaký osud by mal postihnúť aj ten jeho.
redakcia
@Hadik (18.6.2017 10:50)

Komentar od @Kimlo neobsahuje ziadne narazky voci Vasej osobe (napr. na vzhlad), vymazat ho nie je potrebne.
klukodvody
Tak všechny zdravím a recept je pěkný a rychlý a zvláště použití citronové trávy je bezvadné. Ale jak poslední dobou jen sleduji Varechu, tak se jen divím, kde je naše stará přátelská Varecha. Tolik nepřátelství tu nebylo. No a tak proto se tu už neobjevuji a přidávám se k těm, kteří se sem jen občas podívají. Tak snad v lepších časech.
2010
Pred par dnami tu pisali ze policajti chytili trolov co mali 400 smartelefonov a 340000 sim card a na objednavky podporovali ci nicili stranky.
 www.dailystarph.com/viral-fridays-heres-what-a-click-farm-w...

Neviem asi som paranoidny, ale mam pocit ze nie je mozne aby sa odrazu objavili len tak z nicoho nic Varechaci - muzskeho rodu ktori pod zamienkou kritiky sustavne a zamerne nicia stranku. Mozno @tomas by sa mal na nich pozriet.
Dakujem vsetkym za nahliadnutie, ja som tento recept obzeral na ulici ale som si ho netrufal kupit, lebo ho robia velmi kratko, minuta na kazdej strane.Je to jednoducha - ina priloha ku grilovacke.

haji
Na jistých stránkách o vaření je admin trol v několika vydáních a na své invektivy chytá lidi, aby byla širší diskuze. To celé jedině kvůli tomu, aby byla větší návštěvnost stránek /rozlícení spravedliví/ a hlavně se točila reklama strčená do všech koutů stránek. Prašule za reklamu je na těch stránkách jediné, co zřizovatele zajímá.
Pevně věřím, že Varecha je o inom. Dnes se na objednávku dá udělat cokoliv. A kyberprostor je svým způsobem pole neorané. Něco jako Amerika v začátcích kolonizace. Western na skle.
1x zolik
zolik
tiez si myslim, ze je to ucelove. taky @hadik , @staflik , sem tam nejaky @petrkluc a im podobni, aby tu zvysovali reakcie a kliky a diskusie a tym padom aj "pozeranie reklam". Len tak trochu dufam, ze to ma @redakcia ako tak pod kontrolou. A ako napisal aj @klukodvody , som aj ja dost znechutena opät sa raz opakujucou situaciou. Viem, ze nie som sama.
kikusiatko1507
@2010 , recept sa mi paci svojou jednoduchostou a variabilitou, mozes mi, prosim, priblizit aku prilohu si pouzil, ktora je na fotografii tvojho receptu? Vyzera zaujimavo...Dakujem :-)
redakcia
@Haji (18.6.2017 17:39), @Zolik (18.6.2017 18:17)

Nie, nie je to tak ako pisete, nikdy by sme sa neznizili k niecomu takemuto. Okrem ineho taketo trollovanie by malo len kratkodoby efekt. My sa snazime, aby sa diskutujuci ku nam vracali a citili sa na nasej stranke prijemne.
haji
Ráda vám věřím, milá @Redakcia. Přeji hezký večer a fajn příjemné léto všem nejen na Vareche!
mitzy
@Hadik ale však choď na kozmetické procedúry s Brutusom :) huňatý had. To by bolo niečo. V zime by ťa hrial ako šál. Alebo had s perím. To už by ste boli vcelku dekadentný pár na pohľadanie. Mne by sa to páčilo. Už vidím ten výjav: daždivé ráno a ty si vykračuješ so svojím hadom, odrážate sa na chodníku. Had sa spôsobne plazí, aj jazyk vyplazí. Pod recept ázijskej kuchyne sa taký vyčesaný had na spôsob farebného draka aj hodí.
popoluska340
Receptik sa mi paci,pecienku bud restujem,alebo vyprazam,toto je ine,musim vyskusat.Viemsi to predstavit napichovat s cibuloua cuketou.To je myslim,ze dobra inspiracia.
lenuckaaa
@Redakcia (17.6.2017 15:45)

Je zaujímavé, že na stránku sú uverejnené recepty až keď ich redakcia povolí, často aj za niekoľko hodín. Pritom za tento čas redakcia neopraví chyby - zjavné preklepy, čakajúc na upozornenie nejakého užívateľa a tým vlastne vyvoláva zbytočné komentáre, ktoré potom autor receptu ťažšie znáša a považuje to za nejaký atak. Nestíha redakcia v návale práce recept skontrolovať?
redakcia
@Leaela (18.6.2017 19:40)
Zamedzenie viacnasobných nickov/registrácií by tento problém nevyriešilo.

@Haji (18.6.2017 19:41)
Ďakujeme.

@Lenuckaaa (19.6.2017 08:30)
Recepty zvykneme zverejňovať približne do 3 hodín od ich zadania na zverejnenie (v noci je čas zverejnenia trošku dlhší, aj my spíme :).
Čo sa týka opravovania gramatických chýb - doterajší úzus je taký, ze tieto chyby opravujeme len v názve receptu a surovinách (kvôli lepšej vyhľadateľnosti receptu). V texte receptu väčšinou chyby neopravujeme: niektorí používatelia píšu bez diakritiky, iní zase nepíšu vo vetách, ale v odsekoch, niektorí používajú dialekt, iní češtinu, ... Skrátka, väčšina z Varecháčov má svoj vlastný štýl. Ak je recept aj napriek tomu zrozumiteľný, nechávame ho "v pôvodnom znení".
Môžeme však prijať Váš navrh a očividné hrúbky opravovať.
2x mitzy a haji
afataga
Kuraciu nemam rada, ale z bravcovej si to viem predstavit.
No ale aka plodna debata zas :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia