Bravčové karé
Pikantný chrbát so šošovicovým šalátom
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
180 minút tepelná úprava |
Postup- Bravčove karé očistíme, nasolíme, naporciujeme a jednotlivé porcie
zatočíme do fólie. Dáme do pripravenej vody variť pri 60 °C na
3 hodiny. Po uvarení vyberieme, sprudka opečieme na rozohriatej
panvici a obalíme v korení.
- Zemiaky očistíme, rovnomerne nakrájame na kolieska a dáme
konfitovať do rozohriatej masti domäkka. Hotové vyberieme
a zľahka opečieme na panvici dozlatista, dosolíme.
- Čiernu šošovicu dáme variť do vody alebo vývaru. Varíme
domäkka a šošovicu scedíme. Mrkvu, cukinu a šalotku opražíme na
panvici do polomäkka, pridáme k šošovici, dosolíme, dokoreníme,
pridáme vínny ocot, krátko zahrejeme a zjemníme studeným maslom.
Nakoniec pridáme posekané bylinky.
|