Pikantné kukuričné cestoviny

27janka - bez fotky27janka, 3. mája 2016
Pikantné kukuričné cestoviny
Foto: 27janka

Tieto cestoviny sú vhodné nielen pre celiatikov, ale každého, kto ocení chutné, zdravé a hlavne rýchlo pripravené jedlo. Dnes som ich navarila s pikantnou Zobraziť celý popisTieto cestoviny sú vhodné nielen pre celiatikov, ale každého, kto ocení chutné, zdravé a hlavne rýchlo pripravené jedlo. Dnes som ich navarila s pikantnou omáčkou a syrom grana padano, ktorý im dodal tú pravú korenistú chuť. Obed bol na stole za 15 minút.

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
400 g
2 ks
6 ks
1 ks
40 g




Postup

  1. 1

    Do rýchlovarnej kanvice si dáme zovrieť vodu na cestoviny, urýchli nám to prípravu cestovín. Vriacu vodu dáme do hrnca osolíme himalájskou soľou a dáme variť cestoviny.

  2. 2

    Očistíme a nakrájame cibuľku a šampiňóny. V panvici na olivovom oleji opražíme cibuľku so šampiňónmi, pridáme čili papričku, nakrájané paradajky z konzervy (v sezóne použijem z vlastnej úrody), osolíme, okoreníme, krátko povaríme a nakoniec pridáme bazalku.

  3. 3

    Uvarené cestoviny scedíme, dáme na tanier, polejeme omáčkou a posypeme strúhaným syrom grana padano.

Diskusia k receptu

kukulienka71
Jednoduché, pekné na tanieri a chutné. Práve sme dovečerali niečo ešte jednoduchšie, ale podobné.
relaxx1
Recept je skvelý,ale ak ti môžem poradiť a aj ostatným...Himalájska soľ sa nemá tepelne upravovať,ničí to vzácne látky čo sú v nej. My ju pouzivame na studenú kuchyňu,prip.do nátierok alebo len na zeleninu ak je príloha.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia