Rybacia nátierka
Pikantná nátierka z kyslých rýb (fotorecept)
Autor receptu: patroveckypitrs
Jedli ste už nátierku z kyslých rýb? Táto je pre tých, čo majú radi kyslé ryby. No aj pre tých,
čo sú po oslavách.
3 poháre 330 g porcie |
20 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravím si suroviny. Kyslé ryby dám do sitka odtiecť od nálevu. Moravanku tak isto dám do sitka. Tieto suroviny nech sú bez nálevov. Vajcia a zemiaky uvarím vopred nech vychladnú.
- Syr použijem roztierateľný, aby nátierku dobre spojilo. Množstvo feferónov použijem ako znesiem pikantné.
- Mimo horčice a syra všetko pomeliem na mäsovom mlynčeku. Všetko dobre zmiešam a nechám postáť asi pol hodinu, nech prejdu chute spolu.
- A môžeme natierať na chleba. Pridám na vrch ešte nejaké čerešničky nech ide plameň z úst. Želám aj vám dobrú chuť.