Pestrý tanier

martinis - fotkamartinis, 18. marca 2012
Pestrý tanier
Foto: martinis

Veľmi jednoducho, rýchlo a zdravo pripraviteľný hhuťovo pestrý tanier pre hladných chlapov (ale i dámy :))

1
porcia
10 minút
príprava

Suroviny

100 g
100 g
100 g
1/2 ks
1/2 ks
50 g
70 g




Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme, umyjeme a vo vriacej vode uvaríme. Scedíme, roztlačíme na kašu a jemne posolíme, dáme doprostred taniera.

  2. 2

    Na zemiakovú kašu dáme kyslú kapustu, na okraj taniera dáme cviklu, tuniaka a tavený syr posypaný petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Redkvičku i mrkvu ošúpeme, umyjeme a polovice z oboch nakrájame na kolieska, taktiež šachovnicovo poukladáme na okraj taniera. Môžeme jesť :O)

Diskusia k receptu

leomax
Veľmi pekne. Keď som zbadal foto k receptu, hneď som vedel, kto je jeho autorom. Gratulujem!
lia66
Mňam-zdravá dobrota!...super to vyzerá a sú tam samé dobré veci-si veľmi šikovný!
martinis
ďakujem priatelia, som rád že som vás potešil aj takýmto jednoduchým receptom :-)
marienka44
@Martinis , vidis, aj tak sa da. :-) Ten tuniak je asi z konzervy. Ked budem v uzkych, co navarit, otvorim tento recept. :-)
hubata
@Martinis - aby si vedel si šikovnejší a predbehol si ma: aj ja som sem chcela dať tento recept, lenže nemám foťák. Mne keď zvýšia zemiaky od večere, tak tiež si robím takéto raňajky len si ich opečiem. Za krásny recept ti posielam túto básničku:

Nech sa ti darí vo varení
a nič sa ti nepripáli a nepresolí.
To ti zo srdca želá
kamarátka Hubatá.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia