Pestrý koláč, bublanina (fotorecept)

Pestrý koláč, bublanina (fotorecept)
Foto: babkamt
babkamtBabkamt, recept pridal: 16. apríla 2013 20:09Ďalšie jeho recepty

http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-kolac-z-dvoch-vajec/6050-recept.html Dnes som čakala návštevu , preto som piekla koláč. Na cesto som použila recept od sovky . Určite budem podľa neho piecť častejšie . Je výborný . Doporučujem ho vyskúšať.

Suroviny

25 -30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Postup na cesto nebudem písať. Zarobila som cesto a na surové som urobila mriežku z tvarohovej hmoty.
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 1

2

Tvaroh som dobre rozmiešala s cukrom , vanilkou , rumom a s pl mlieka. Plnku som dala do zdobičky a na surové cesto som vytláčala tvaroh do tvaru mriežky . Do vzniknutých mriežok som dala jahody , maliny , biele a tmavé hrozno a egreše .
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 2

3

Mala som ešte v mrazničke jahody ,
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 3

4

egreše ,
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 4

5

maliny ,
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 5

6

a čerstvé hrozno biele a tmavé .
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 6

7

Rúru som vyhriala na 180 ° C koláč som piekla 30 minút . Upečený som pocukrovala.
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 7

8

Ešte pred príchodom návštevy sme tretinu zjedli .
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 8

9

Inšpiráciu na tvarohovú mriežku som získala z knihy Recepty zo života. Skombinovala som dva recepty a vyšiel mi fajnový koláčik.
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hubata, 16. apríla 2013 o 20:02
    ... a pomaly likviduješ zásoby ovocia, aby bolo miesto na novú úrodu. Šikovné, univerzálne a rýchle cesto.


  • jamarlen, 16. apríla 2013 o 21:49
    dobre si skombinovala a pri takom množstve mlieka a ovocia nehrozí avitaminóza ani osteoporóza:))))


  • babkamt, 17. apríla 2013 o 17:52
    @hubata niekedy sa mi zdá , že mraznička nemá dno . Mala by som ju vymeniť za menšiu . Celé leto sa snažím niečo odložiť na zimu .
    @jamarlen nahádzala som na koláč všeličo , čo som mala doma .


  • wiwi, 20. apríla 2013 o 22:00
    Krása ,tiež mám zásoby ,dobrý nápad s tou mriežkou


  • babkamt, 17. apríla 2014 o 08:14
    @wiwi snažím sa minúť ovocie , ktoré som dala do mrazničky. S ovocným koláčom vždy bodujem:-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist