Pestrý koláč, bublanina (fotorecept)

Pestrý koláč, bublanina (fotorecept)
Foto: babkamt
babkamtBabkamt, recept pridal: 16. apríla 2013 20:09Ďalšie jeho recepty

http://varecha.pravda.sk/recepty/rychly-kolac-z-dvoch-vajec/6050-recept.html Dnes som čakala návštevu , preto som piekla koláč. Na cesto som použila recept od sovky . Určite budem podľa neho piecť častejšie . Je výborný . Doporučujem ho vyskúšať.

Suroviny

25 -30
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Postup na cesto nebudem písať. Zarobila som cesto a na surové som urobila mriežku z tvarohovej hmoty.
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 1

2

Tvaroh som dobre rozmiešala s cukrom , vanilkou , rumom a s pl mlieka. Plnku som dala do zdobičky a na surové cesto som vytláčala tvaroh do tvaru mriežky . Do vzniknutých mriežok som dala jahody , maliny , biele a tmavé hrozno a egreše .
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 2

3

Mala som ešte v mrazničke jahody ,
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 3

4

egreše ,
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 4

5

maliny ,
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 5

6

a čerstvé hrozno biele a tmavé .
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 6

7

Rúru som vyhriala na 180 ° C koláč som piekla 30 minút . Upečený som pocukrovala.
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 7

8

Ešte pred príchodom návštevy sme tretinu zjedli .
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 8

9

Inšpiráciu na tvarohovú mriežku som získala z knihy Recepty zo života. Skombinovala som dva recepty a vyšiel mi fajnový koláčik.
Pestrý koláč, bublanina (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,5 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • hubata, 16. apríla 2013 o 20:02
    ... a pomaly likviduješ zásoby ovocia, aby bolo miesto na novú úrodu. Šikovné, univerzálne a rýchle cesto.


  • jamarlen, 16. apríla 2013 o 21:49
    dobre si skombinovala a pri takom množstve mlieka a ovocia nehrozí avitaminóza ani osteoporóza:))))


  • babkamt, 17. apríla 2013 o 17:52
    @hubata niekedy sa mi zdá , že mraznička nemá dno . Mala by som ju vymeniť za menšiu . Celé leto sa snažím niečo odložiť na zimu .
    @jamarlen nahádzala som na koláč všeličo , čo som mala doma .


  • wiwi, 20. apríla 2013 o 22:00
    Krása ,tiež mám zásoby ,dobrý nápad s tou mriežkou


  • babkamt, 17. apríla 2014 o 08:14
    @wiwi snažím sa minúť ovocie , ktoré som dala do mrazničky. S ovocným koláčom vždy bodujem:-)



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist