Perníkový koláč

Perníkový koláč
Foto: pn
pnPn, recept pridal: 12. novembra 2011 17:00Ďalšie jeho recepty

rychly a dobry

Suroviny

15
minút
príprava
30
minút
na 165 °C

Postup prípravy receptu

1

všetky suroviny spolu vymiešame,,možeme aj ručne,dame do plechu ktory sme vymastili a mukou vysypali.dame piect.
Perníkový koláč - obrázok 1

2

ked je upečeny a vychladnuty,natrieme ho lubovolnym lekvarom a rozpustenou čokoladou.Možeme na čokoladu postriekat aj bielu čokoladu.
Perníkový koláč - obrázok 2



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • pivonka, 12. novembra 2011 o 18:06
    Mám veľmi podobný recept, ktorý kedysi dávno prezentovala v televízii Kamila Magálová. Rozdiel bol, že ona dávala 2 dcl oleja a nedávala kakao.
    Môžem potvrdiť, že je to skutočne výborný perník.
    PS.: V Poreči je krásne!


  • dorisa, 12. novembra 2011 o 18:25
    Vyzerá pekne, bude určite dobručký.


  • aroooo, 12. novembra 2011 o 18:45
    a ja mám tiež podobný, tak ho zrovna pridám do receptov je aj s olejom aj s kakaom a je ozaj dobrý, dík za pripomenutie, aj tento ide do mojej KK


  • 3sandra3, 12. novembra 2011 o 19:29
    mňam,,, musí byť výborný


  • hubata, 12. novembra 2011 o 20:07
    Dievčatá vy ste sa dnes dohodli? Samé moje obľúbené, čokoládové zákusky sem dávate.... Inak vďaka za tip, to ma nenapadlo popísať ho bielou čokoládou, dávala som orechy, ale ty ho máš krajšíííí!


  • diabambulka, 12. novembra 2011 o 20:29
    krásne sa ti podaril, perník je skrátka super koláčik. Ja pridávam akurát ešte hrozienka namočené v rume, alebo na hrubo nasekané orechy:-)


  • ola111, 12. novembra 2011 o 22:39
    Takéto perníkové koláče mám rada,pekne si ho vyzdobila.


  • sneica, 13. novembra 2011 o 07:37
    paci sa mi rada vyskusam...:)


  • betty21, 13. novembra 2011 o 11:58
    Nieňkedy som ho robievala, ďakujem za pripomenutie.


  • cica2, 16. novembra 2011 o 16:09
    krásne sa ti vydaril, tiež taký robievam, je výborný!


  • mef, 11. decembra 2011 o 20:11
    vcera som ho piekla a manzel ked prichadzal z obchodu povedal, ze krasne vonia cely dom :) a chutil tiez perfektne, vdaka za recept.


  • pn, 3. januára 2012 o 19:22
    @mef ,som rada,ze Vam chutil :)


  • kotuha, 20. mája 2012 o 12:24
    táák a práve ho pečiem:))potom napíšem ako chutil:)))


  • zuzlicek44, 19. júla 2013 o 20:32
    ja som robila podla receptu a to cesto nebolo dobré..:-(


  • pn, 19. júla 2013 o 22:24
    @zuzlicek44 ,je mi luto,ze sa cesto nepodarilo...mne sa vzdy podari a vzdy je dobre aj sa pekne zdvihne,neviem kde bola chyba....


  • fixia, 17. augusta 2014 o 00:01
    Dnes som ho piekla a bol fakt výborný. Džem som dala marhuľový. Potrela som ho tým istým džemom a poliala čokoládou. Odporúčam tú z lidl. Cesto sa krásne nadvihlo. Myslím si, že cesto by bolo fajn aj na korpus na tortu bez toho perníkového korenia. Je výbornýýýý...



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.

Bryndzové chuťovky
Tapas sú fenoménom španielskej kuchyne, španielskej pohostinnosti. Ide o malé chlebíky, hrianky či chuťovky, ktoré sa pripravujú na tisíce spôsobov.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist