Perník - bezlepkový (fotorecept)
Autor receptu: janka81
Tento perník je veľmi jednoduchý na prípravu. Môžete si ho pripraviť aj klasickou pšeničnou múkou. Ale keďže som ja celiatička, tak som si ho pripravila bezlepkový.
50 minút príprava |
30 minút na 170 °C |
Postup
- pripravíme si všetky suroviny:
- do väčšej misky si dáme všetky suroviny a vymiešame, postačí ručne
- vystelieme si plech papierom na pečenie a vlejeme cesto
- na cesto si rovnomerne poukladáme hrozienka, posekanú čokoládu a orechy, dáme piecť
- takto krásne vyzerá upečený
- ešte na teplý rozotrieme džem, ja som si vybrala domáci slivkový
- vrch si prizdobíme podla vlastnej chuti,
ja som vám ponúkla tri varianty: posekané orechy, kokos a roztopená čokoláda,
prajem vám príjemnú sladkú chuť