Pena z kuracej pečene

Autor receptu: sjuz

Je výborná na hrianky či opečené toasty. Raz, keď sme pozerali Taliana, robil tento recept. Náhodou sme mali v chladničke restované kuracie pečienky, ktoré ostali z obeda, tak som vstala od telky a o chvíľu sme si už pochutnávali :) Čiže ak máte doma hotové pečienky, tak sa dajú aj takto využiť.

15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Na oleji speníme cibuľku, pridáme kapary, ančovičky, premiešame a pridáme kuracie pečienky. Orestujeme minútku, pridáme víno a podusíme. Dôležité je, aby pečienky ostali vnútri ružové.
  2. Všetko spolu vymixujeme do peny a natierame na opečené toastové chleby alebo hrianky. Môžete ozdobiť vňaťou a púčikom kapary. My si k tomu dávame ešte pohár červeného :)