Pečienka na cibuľke

takinaTakina, recept pridal: 27. januára 2013 19:54Ďalšie jeho recepty

Pečienka na cibulľke alebo skôr cibuľa na pečienke, nech mi odpustia prívrženci zdravej výživy a radšej tento recept nečítajú.Toto úžané jedlo robím vtedy keď je kačacej pečienky málo,a celá rodina čaká na túto dobrotu.Keď nie je kačacia,môže byť aj kuracia, tej je väčšinou viac.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Nakrájam cibuľu na drobno, dám ju pražiť na bravčovú masť s trochou soľi,tej masti by malo byť asi toľko aby tá cibuľa v tom plávala, pražíme strašne pomaly pokiaľ nemáme takú ružovohnedú kašičku, potom pridáme najemno nasekanú pečienku necháme prebublať 5-10 minút, osolíme, okoreníme a hotovo.

2

Už len kopec zemiakového pyré, na vrch troška tejto dobroty, pre dobré svedomie kyslú kapustu a je spokojná celá rodina.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • kimlo, 28. januára 2013 o 07:45
    Úžasná dobrota!


  • elysa, 28. januára 2013 o 10:20
    mali sme minulý týžden,morčaciu,manžel pripravil,na masti,s čerstvým chlebom,taniere chlebom vytreté dočista...


  • slavicek, 29. januára 2013 o 15:54
    fajn recept,robila som včera,ja ale nakrájam cibuľu na väčšie kusy a pridávam lečo a namiesto čierneho korenia dávam korenie adžika alebo divočina,tiež super



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist