Pečienka na cibuľke

takinaTakina, recept pridal: 27. januára 2013 19:54Ďalšie jeho recepty

Pečienka na cibulľke alebo skôr cibuľa na pečienke, nech mi odpustia prívrženci zdravej výživy a radšej tento recept nečítajú.Toto úžané jedlo robím vtedy keď je kačacej pečienky málo,a celá rodina čaká na túto dobrotu.Keď nie je kačacia,môže byť aj kuracia, tej je väčšinou viac.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Nakrájam cibuľu na drobno, dám ju pražiť na bravčovú masť s trochou soľi,tej masti by malo byť asi toľko aby tá cibuľa v tom plávala, pražíme strašne pomaly pokiaľ nemáme takú ružovohnedú kašičku, potom pridáme najemno nasekanú pečienku necháme prebublať 5-10 minút, osolíme, okoreníme a hotovo.

2

Už len kopec zemiakového pyré, na vrch troška tejto dobroty, pre dobré svedomie kyslú kapustu a je spokojná celá rodina.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • kimlo, 28. januára 2013 o 07:45
    Úžasná dobrota!


  • elysa, 28. januára 2013 o 10:20
    mali sme minulý týžden,morčaciu,manžel pripravil,na masti,s čerstvým chlebom,taniere chlebom vytreté dočista...


  • slavicek, 29. januára 2013 o 15:54
    fajn recept,robila som včera,ja ale nakrájam cibuľu na väčšie kusy a pridávam lečo a namiesto čierneho korenia dávam korenie adžika alebo divočina,tiež super



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist