Pečienka na cibuľke

takinaTakina, recept pridal: 27. januára 2013 19:54Ďalšie jeho recepty

Pečienka na cibulľke alebo skôr cibuľa na pečienke, nech mi odpustia prívrženci zdravej výživy a radšej tento recept nečítajú.Toto úžané jedlo robím vtedy keď je kačacej pečienky málo,a celá rodina čaká na túto dobrotu.Keď nie je kačacia,môže byť aj kuracia, tej je väčšinou viac.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Nakrájam cibuľu na drobno, dám ju pražiť na bravčovú masť s trochou soľi,tej masti by malo byť asi toľko aby tá cibuľa v tom plávala, pražíme strašne pomaly pokiaľ nemáme takú ružovohnedú kašičku, potom pridáme najemno nasekanú pečienku necháme prebublať 5-10 minút, osolíme, okoreníme a hotovo.

2

Už len kopec zemiakového pyré, na vrch troška tejto dobroty, pre dobré svedomie kyslú kapustu a je spokojná celá rodina.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • kimlo, 28. januára 2013 o 07:45
    Úžasná dobrota!


  • elysa, 28. januára 2013 o 10:20
    mali sme minulý týžden,morčaciu,manžel pripravil,na masti,s čerstvým chlebom,taniere chlebom vytreté dočista...


  • slavicek, 29. januára 2013 o 15:54
    fajn recept,robila som včera,ja ale nakrájam cibuľu na väčšie kusy a pridávam lečo a namiesto čierneho korenia dávam korenie adžika alebo divočina,tiež super



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Liptovská fazuľa, modranské víno
Liptákov v Modre by ste zrátali na prstoch jednej ruky. Ich modranským lídrom je Ľubo Rapoš. Môj priateľ, výtvarník, citlivý a dobrý človek.

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2015: Jablkové hodovanie Jablkové hodovanie
Časopis Varecha v piatok 4. septembra v denníku Pravda.


TOPlist