Pečienka na cibuľke

takina - bez fotkytakina, 27. januára 2013

Pečienka na cibulľke alebo skôr cibuľa na pečienke, nech mi odpustia prívrženci zdravej výživy a radšej tento recept nečítajú.Toto úžané jedlo robím vtedy Zobraziť celý popisPečienka na cibulľke alebo skôr cibuľa na pečienke, nech mi odpustia prívrženci zdravej výživy a radšej tento recept nečítajú.Toto úžané jedlo robím vtedy keď je kačacej pečienky málo,a celá rodina čaká na túto dobrotu.Keď nie je kačacia,môže byť aj kuracia, tej je väčšinou viac.

Suroviny

asi 500 gramov (alebo iná)
asi 5 kusov




Postup

  1. 1

    Nakrájam cibuľu na drobno, dám ju pražiť na bravčovú masť s trochou soľi,tej masti by malo byť asi toľko aby tá cibuľa v tom plávala, pražíme strašne pomaly pokiaľ nemáme takú ružovohnedú kašičku, potom pridáme najemno nasekanú pečienku necháme prebublať 5-10 minút, osolíme, okoreníme a hotovo.

  2. 2

    Už len kopec zemiakového pyré, na vrch troška tejto dobroty, pre dobré svedomie kyslú kapustu a je spokojná celá rodina.

Diskusia k receptu

elysa
mali sme minulý týžden,morčaciu,manžel pripravil,na masti,s čerstvým chlebom,taniere chlebom vytreté dočista...
slavicek
fajn recept,robila som včera,ja ale nakrájam cibuľu na väčšie kusy a pridávam lečo a namiesto čierneho korenia dávam korenie adžika alebo divočina,tiež super




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia