Pečene krídielka

janka5 - fotkajanka5, 20. marca 2013
Pečene krídielka
Foto: janka5

Suroviny





Postup

  1. 1

    Krídelka umyjeme a dáme do marinády, ktorú urobíme z oleja, cesnaku, korenia, pasty papriky a soli.

  2. 2

    Necháme aspoň 1 deň v chlade a potom grilujeme v rúre a zároveň potierame marinádou. Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.

    Pečene krídielka - obrázok 2

Diskusia k receptu

angast
janka, prosím ťa prepáč , že sa ti zas pokúšam radiť , ale ak sú na fotke tie krídielka už ugrilované , tak to vábne nevyzerá. Pozri na tento recept a uvidíš , že nemusia plávať v oleji a budú chutné  varec
ha.pravda.sk/recepty/grilovane-kuracie-kridla/8357-recept.html
atari89
@angast ale ved to nieje cisty olej, ale ten vypek z kurata.. by bola skoda to vyliat, mi si s tym polievame ryzu vacsinou a je super..
angast
ale áno, nech máš aj ty pravdu. Kto by také množstvo dobrej a zdravej a výživnej olejovej šťavy vylieval. Veď je tam kopa vitamínov.
turistka
Čo k receptu dodať, veľmi rada mám krídelká, najlepšie chytiť do prstov objedať a k tomu chlieb a chlebom potom vytierať šťavu z pečenia a zapiť s tým, čo má kto rád.
izabella929
fúúúúha, to je toľko veľa, ako v lete pre koscov...))) ale upečené sú famózne.-))
evanaaa
Aj ja si vymýšľam vždy iné marinádya najlepšie sú potom tie krídelká s chlebom, kaša by mi vadila, ani neviem, ako by som ich oberala a zároveň jedla aj pyré. Ono to je skôr taká chuťovka......
helanka
kridelka sweet&sour su nase najoblubenejsie ale v podstate neodmietneme ziadne hlavne ak sa k nim pridava blue cheese dip.
aamm
už sa krídelká marinujú, zajtra bude obed, mňam
mariamka
ja som prestala kridla kupovat, ale kvoli tomuto a podobnym receptom ich kupim ,, a kto nepozna /resp. nechce poznat/ ten poziitok z obhryzkavania kosti, vytierania stavicky a olizovania prstov, ma smolu,, asi umrie zdravy :)
tiginko
no vidíš Janka, táto fotka už je na jednotku, už si nemôže ten motorkár z teba uťahovať. Super!
leniqqq
co je zle na tom oleji?? dobre by si si pochutnal........




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia