Pečené buchty (fotorecept)

Pečené buchty (fotorecept)
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 2. júna 2011 19:52Ďalšie jeho recepty

Každý máme ten svoj vyskúšaný a obĺúbený recept aj na buchty a ja sa s vami chcem podeliť o ten svoj vyskúšaný a osvedčený. Stará dobrá klasika :-)))

Suroviny

30
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Do vlažného mlieka si pridáme cukor a droždie ( takto si pripravíme kvások ) Múku pomiešame so štipkou soli, pridáme vajce, olej, nastrúhanú citrónovú kôru, 2PL rumu, 1/2 balíčka vanilkového cukru
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 1

2

a pripravený kvások.
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 2

3

Vypracujeme hladké cesto, prikryjeme obrúskom a necháme nakysnúť.
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 3

4

Takto nám to krásne nakyslo...
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 4

5

Pripravíme si tvarohovú plnku : V miske zmiešame tvaroh, žĺtok, citrónovú kôru, hrozienka, cukor a troška pudingového prášku ( bude dobre držať a chutiť a voňať troška vanilkovo).
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 5

6

Nakysnuté cesto dáme na pracovnú dosku a nakrájame na menšie kúsky, ktoré budeme plniť lekvárom , alebo tvarohovou plnkou.
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 6

7

Ukladáme ich na vymastený plech. Natrieme olejom z každej strany, aby sa po upečení ľahko oddelili od seba. Pred pečením necháme nakysnúť. Pečieme ich do zlatohneda približne 30 minút pri 170 °C až kým sa neoddeľujú od bokov nádoby, v ktorej sa piekli :-)
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 20 ľudí (4,1 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ketty3811, 2. júna 2011 o 21:17
    Krásne sa ti vydarili.:-) Ja som buchty veru už dĺĺĺĺĺho nerobila.Cez víkend by som to mohla napraviť.:-)Vyskúšam podľa tvojho receptíku.


  • michsamant, 2. júna 2011 o 21:54
    paradne su


  • katkat, 2. júna 2011 o 22:00
    krasne su :) uz dlho sa na ne chystam, tak skusim podla tohto receptu


  • evanaaa, 2. júna 2011 o 22:22
    Jáááj, Diabambulka, toto som nechcela vidieť, mne sa o týchto buchtách bude aj snívať, to je trest za to, že som ich mala už dávno robiť a ešte dávnejšie, čo som ich jedla naposledy (ani sa nepamätám). A vidieť ich takto, v plnej kráse, qko ich tu ty máš na tanieri,


  • evanaaa, 2. júna 2011 o 22:23
    ...to ma bude dlho mátať. Nejako mi to skočilo, asi som to omylom odoslala. Jedným slovom, máš ich pekné, chutné, čo len na obrázku.


  • 3sandra3, 2. júna 2011 o 22:39
    parádne buchty.... krásne nadýchané


  • jerica, 2. júna 2011 o 23:49
    @diabambulka - pravé buchty:-)) tvaroh robím ako Ty , výborné:-)) vrele doporučujem pre tých kto sa bojí kysnutého a ešte nerobil buchty , vzorový recept!!!


  • celeblith, 3. júna 2011 o 08:22
    tie su krasne!!! ako jednoducho to vyzera, ze by som sa odvazila...
    este zohnam dobry slivkovy lekvar :)


  • sissi29, 3. júna 2011 o 08:42
    Tak tie vyzerajú nádherne. Už len sa zahryznúť.


  • sylvinka, 3. júna 2011 o 08:51
    Parádička...môžem sa prosím ponúknuť?


  • skye, 3. júna 2011 o 09:53
    Vyzeraju nadherne...aj by som sa pokusila, ale : hladka muka, aku mam pouzit v Spanielsku? Tu ich je velmi vela druhov a neviem aku mam kupit. Vie niekto poradit, prosim ?


  • kadely, 3. júna 2011 o 10:58
    Pěkný receptík! (Zrovna včera večer jsem si řekl, že je udělám!)


  • diabambulka, 3. júna 2011 o 11:45
    óóóóóó ďakujem všetkým a bude mi cťou ak vyskúšate podľa môjho receptu a ozvete sa či chutili aj vám ako u nás doma, tiež sme ich sto rokov nemali a tak sa zbaštili len tak sa zaprášilo :-)))) ale môžem naozaj doporučiť. skye skúsim napísať sestrenici, ktorá zhodou okolností žije tam a spýtam sa akú múku používa a dám ti vedieť, budem rada ak ti pomôžem...
    sylvinka nech sa páči ponúkni sa...
    sissi29 zahryzni sa... :-)
    jerica ďakujem...ste naozaj zlatý varecháči...


  • tatranka, 3. júna 2011 o 12:55
    Sú ako maľované.


  • palokuchki, 3. júna 2011 o 13:32
    Tvarohove buchty mam najradsej. Tie tvoje na tej uvodnej fotke vyzeraju vynikajuco...


  • kata50, 3. júna 2011 o 14:49
    Vydarené, krásne, mňamkové :-))


  • gabuna, 3. júna 2011 o 18:50
    dneska byly k obědu, málem se vnoučátka o ně pobily. U nás to jsou "Honzovy buchty", rychlé a opravdu nikdo nepohrdne. Zdravím a hezký zbytek dne.


  • orchidea, 3. júna 2011 o 18:54
    Vydarené buchtičky, mám podobný recept, takže viem že sú výborné.


  • diabambulka, 3. júna 2011 o 19:22
    gabuna teším sa že aj u Vás má táto klasika svoje čestné miesto :-)))
    a ja som sa dozvedela zase niečo nové, takže na budúce keď sa ma doma opýtajú čo to bude tak odpoveď je jasná "Honzovy buchty " a tuším už teraz že si to moji chlapi premenujú na Filipkove buchty, podľa môjho drobca :-))) pekný deň...


  • hubata, 3. júna 2011 o 19:43
    Voňajú ako živé. Si šikovná, pekne sa ti vydarili.


  • babicka, 3. júna 2011 o 19:43
    Pekné,určite chutné!


  • skye, 3. júna 2011 o 22:44
    @Diabambulka dakujem, uz sa tesim.....budem cakat :-)


  • mariaklara, 4. júna 2011 o 01:11
    Ako hovoríš, stará dobrá klasika....Nádherné.


  • narciska, 4. júna 2011 o 12:02
    tie buchtičky nemajú chyby v najbližšej dobe si ich urobím. suprové.


  • janger, 5. júna 2011 o 23:24
    Krasne su, ako take perinky nadychane:-).


  • diabambulka, 8. júna 2011 o 13:33
    ahoj skye, odpisujem ako som sľúbila ohľadom tej múky na buchty čo si sa pýtala. Tak tu je odpoveď : táto hladka muka sa vola -harina de tirgo- v preklade - psenicka muka- alebo - harina para reposteria- v preklade - muka na pecenie-ale moja sestrenica má dobré skúsenosti s harina para reposteria, lebo uz ma v sebe zamiesany prasok do peciva, ale aj tak este pridava pri peceni prasok do peciva podla receptu. Dúfam , že som troška pomohla ahoj :-)))


  • narciska, 10. júna 2011 o 19:06
    ahojte ja som ich robila včera sú vynikajúce odporučim každému kto ľúbi buchty.


  • cica2, 19. júna 2011 o 16:11
    nádherne sa ti vydarili! :)


  • diabambulka, 19. júna 2011 o 19:18
    ďakujeeem :-)))


  • betka11, 23. júna 2011 o 19:43
    @diabambulka buchtičky máš krásne,budem musieť upiecť aj ja ale iba lekvárové,tvaroh nemôžeme


  • diabambulka, 23. júna 2011 o 22:27
    ďakujem betka11, jáj asi ku Vám prídem na lekvárovú buchtu :-) mňam


  • mrsl, 24. júna 2011 o 18:12
    mnamm! moje oblubene.konecne som nasla recept! na 100% ukladam =)


  • zmmm, 13. júla 2011 o 17:06
    super receptík, dnes som ich robila prvý krát a vydarili sa, tešila som sa ako malé dieťa. Ja moc kysnuté nerobím, skôr drobné čajové pečivo a piškótové cestá.


  • diabambulka, 13. júla 2011 o 19:51
    zmmm :-DDD tákto som rada, že sa podarili, dúfam že aj chutili a že sa k nim ešte vrátite...


  • zmmm, 15. júla 2011 o 08:25
    jasnééé a ako krásne rozvoniavali, teraz viem, že kysnutého cesta sa už nemusím báť :)))) a posmelil ma aj koment jerica


  • katkaszaboova, 28. júla 2011 o 08:55
    Výborný recept! Včera som ho odskúšala a buchty sa mi vydarili, mali veľký úspech! Vďaka!


  • katkaszaboova, 28. júla 2011 o 09:03
    Výborný recept! Včera som ho odskúšala, buchty sa mi vydarili, boli mäkučké, hmmm, mali veľký úspech. Vďaka!


  • diabambulka, 29. júla 2011 o 12:40
    ďakujem katka, veru už by som ich mala aj ja opäť upiecť doma tým mojim sladkým chlapom :-)


  • morenajea, 3. augusta 2011 o 14:41
    Tiež sa mi vydarili podľa tohoto receptu. Moje prvé buchty :)


  • ata8888, 31. októbra 2011 o 18:19
    konecne som sa dostala ku receptu pre buchty ..dlho som tuzila spravit take tvarohove,makove ,lekvarove...dakujem ukladam..


  • pachola, 31. októbra 2011 o 19:17
    buchty rada pečiem,recept tak od oka ,robím z kila polohrubej múky a miesto oleja používam bravčovú mať,žĺtka dám aj 3... buchty pred vkladaním na plech namáčam na tanieriku do masti,po upečení sa krásne rozpadnú


  • coldbery, 31. októbra 2011 o 19:49
    Tak ako ty ,, pachola"ja robím dukátove buchtičky. Buchty pečiem ako je tento recept a som veľmi spokojná.....:)


  • diabambulka, 31. októbra 2011 o 19:51
    coldbery, počula som, že keď sa pečie s masťou buchty sú dlhšie mäkké a krehké, čo je na tom pravda a akú masť používaš, klasickú bravčovú??? môžem to vyskúšať dať do hociakého kysnutého cesta? ďakujem


  • hanach, 1. novembra 2011 o 10:25
    roky robím kysnuté len takéto buchty mi vždy na druhý deň stvrdli tak som ich prestala robiť ale parené nie. znova skúsim podľa tohto receptíku. dík dobručké na kilečká..


  • diabambulka, 1. novembra 2011 o 20:28
    hanach, vyskúšaj a daj vedieť či si spokojná, lepšia je tvarohová plnka, lebo buchta je dlhšie mäkká a ako píše pachola ona používa masť namiesto oleja a sú krehunké, to vyskúšané nemám, ale chystám sa to určite vyskúšať, lebo aj z počutia viem že je to lepšie...držím palce


  • alexola, 18. novembra 2011 o 12:50
    výborné sú :) konečne dobré cesto na buchty!! :)


  • diabambulka, 18. novembra 2011 o 20:23
    alexola, teším sa :-DDD


  • katkaszaboova, 22. novembra 2011 o 14:17
    Dneska sme mali zase tvoje buchty :-), len som nemala doma citrón, tak som dala kôru a šťavu z pomaranča, do cesta i do plnky, famôzne!!! kto má rád pomaranč, nech vyskúša :-)


  • diabambulka, 22. novembra 2011 o 16:52
    super katka, ja to tiež tak niekedy robbím, ale pri šiškách :-) namiesto citrónovej kôry použijem pomarančovú kôru, aj šťavu...


  • achsam, 29. novembra 2011 o 13:09
    diabambulka, je mlieko pri ceste na buchty dôležité? Keby som použila vodu, alebo zarobila sušené povedzme pohánkové, myslíš, že by sa to nepodarilo?


  • zuzliak, 29. novembra 2011 o 17:01
    mliam, hned by som si dala. Posledne som robila cokoladove. Aha taketo:




  • diabambulka, 29. novembra 2011 o 19:28
    achsam ja vždy robím s mliekom, ale ak mlieko nemôžete tak by som volila možnosť zarobiť to sušené pohánkové, myslím, že by mohli byť ešte lepšie a povedzme zdravšie :-))) Ale aj kysnuté cesto sa nie vždy robí s mliekom, viem že sa robieva aj len s vlažnou vodou, ale to sú zväčša cestá na pizzu:-) ak vyskúšaš tak nám napíš, budem opäť o poznanie múdrejšia :-) ďakujem


  • diabambulka, 29. novembra 2011 o 19:30
    zuzliak sú nádherné, teším sa, až ku mne rozvoniavajúúú, mňam
    Si veľmi šikovná:-)


  • modrykamen, 12. decembra 2011 o 04:54
    Ako od mojej maminy.


  • diabambulka, 12. decembra 2011 o 11:16
    modrykamen tak ďakujem to je riadny kompliment:-)


  • marijanka712, 17. februára 2012 o 17:02
    @diabambulka dnes som piekla podla tvojho rp všetky ingrediencie som dodržla iba s menšou úpravou miesto mlieka som dala 40g sušenú smotanu + 300 ml voda a miesto oleja heliu + masť 1/2 na 1/2 a sú fantasické ešte sú teplé takže ku ním nepusím nikoho a ledva čakáme, aby boli k jedeniu len tak slintáme neviem či ostanú aj na zajtra aby som odskúšala či budú jedlé....dik za recept...


  • diabambulka, 17. februára 2012 o 21:08
    marijanka712 rado sa stalo dokonca keš i pridala masť mali by vydržať dlhšie mäkučké :-))) dobrú chuť...


  • marianne69, 22. februára 2012 o 11:55
    Spravila som dnes receptik na buchy podla tvojho receptu a boli vyborne,dakujem:-)


  • diabambulka, 22. februára 2012 o 14:07
    marianne69 rado sa stalo :-)


  • tykadielko, 22. februára 2012 o 14:33
    vyzerajú úžasne.....dávno som nepiekla buchty ...a tvoj receptík sa mi mocenky páči - v sobotu sa budú piecť buchty :DDDDDD


  • diabambulka, 22. februára 2012 o 16:50
    ahoj tykadielko :-) vyskúšaj budem rada, naozaj je to veľmi dobrý receptík a oveerený, odskúšaný a také receptíky sú najlepšie :-)


  • katka1911, 25. februára 2012 o 13:07
    hmm ja som buchty este nikdy nerobila a tak som sa rozhodla ze dnes to skusim a potom jasne ze dam vediet ako sa podarili


  • diabambulka, 25. februára 2012 o 19:07
    katka1911 držím palčeky :-)))


  • katka1911, 27. februára 2012 o 11:38
    dopadli susu superrrrr ..nechapem preco som si netrufala skor.boli vynikalucee


  • diabambulka, 27. februára 2012 o 13:15
    katka1911, :-DDD tak teraz už môžes skúšať o sto-šest :-))), naozaj najdôležitejšie je skúsiť a začať ... katka určite sa ozvi, keď opäť urobíš niečo kysnuté, kysnuté nieje až také ťažké ako sa zdá, stačí nájsť ten dobrý receptík...


  • sany11, 4. marca 2012 o 11:02
    tak konecne suprovy recept na buchty.vcera som ich piekla a su výýýýýborne ,velke dakujem za recept.


  • diabambulka, 4. marca 2012 o 11:18
    sany11 rado sa spalo :-) prídem na buchtu ak zostala :-DDD


  • sany11, 5. marca 2012 o 08:36
    nezostala ani jedna,vecer uz bol prazdny plech,ved take vyborne buchty ani sa necudujem,vsetci sme sa oblizovali az za usami.mňááááám.


  • mafina4, 1. mája 2012 o 11:08
    diabambulka, konecne viem robit buchty, nikdy sa mi tak nevydarili ako teraz, fantazia, dakujem za receptik...:-)))


  • diabambulka, 1. mája 2012 o 22:25
    mafina4 rado sa stalo, som rada že chutia, veru aj ja by som mala zamiesiť :-)


  • spagetka1812, 9. mája 2012 o 14:54
    ja som sa do vcera s kysnutym cestom vobec nekamaratila..mala som niekolko neuspesnych pokusov v mojej starej plynovej rure v podnajme..ale celkovo ani cesto som nevedela vymiesit..neviem ci ma vcera osvietilo alebo co, ale take cesto hladke, odlepujuce sa od misky som videla iba u maminy alebo u babky...okrem citronovej kor,stavy a rumu som postupovala presne...su uzasne vatickove aj dnes. Akurat dam nabuduce este trosku viac cukru do cesta... inak skvele, uz sa kysnuteho nebudem bat:)


  • spagetka1812, 9. mája 2012 o 14:55
    zabudla som dodat, som cerstvo prestahovana vo svojom a ruru mam uz elektricku:)


  • diabambulka, 9. mája 2012 o 17:18
    spagetka1812 tak to je ssuper veľmi som sa potešila, aká si šikovná a že si spokojná...naozaj sú výborné ešte granko alebo biela káva k tomu a nebíčko v papuľke. Držím palce pri ďalších kysnutých koláčikoch:-) najdôležitejšie je sa odhodlať a vyskúšať... ahoj


  • stuvik, 17. júna 2012 o 13:36
    ja uz tieto buchty robim doma ako na beziacom pase ; )) samozrejme ze som sa ich naucila robit podla vasho receptu..dakujeeeeeem..; )


  • diabambulka, 17. júna 2012 o 19:43
    Tak to má veľmi teší, veru ja sa na ne chystám tento týždeň;-)))pekný večer, veeelmi ste má potesili...


  • monkapb, 2. augusta 2012 o 12:52
    joooooooj krásne..ked som dočitala komentare tak som už mala vykysnute... :) tiež čakame ako supi ...vonaju užasne ta citronova štava a kora urobili svoje...prajeme si dobru chuť :)) a aj vam všetkym čo ste skušali .. :)


  • haphap, 23. augusta 2012 o 13:45
    ďakujem za recept. dlho dlho som sa odhodlávala na kysnuté cesto a včera som natrafila na tento váš receptík a odhodlala som sa :) vydarili sa super, ešte raz vďaka za chutný recept a názorný postup :)


  • diabambulka, 23. augusta 2012 o 22:25
    haphap rado sa stalo :-)))
    veľmi sa teším, pekný deň :-)


  • zuzi29, 25. augusta 2012 o 17:57
    super recept, buchticky su naozaj skvele.dakujem za recept


  • janulkaj30, 24. septembra 2012 o 13:36
    prave mam buchty na pekaci a sup idu do truby, krasne vykyslo cesto aj teraz uz su podkysnute buchty a sup uvidime ako sa vydaria. Ale uz od dnesneho dna podla tohto receptu sa nebojim spravit kysnute cesto :)


  • diabambulka, 24. septembra 2012 o 13:58
    Som rada, tak vychutnaj si vôňu pečenia a dobrú chuť;0)


  • anina6, 5. októbra 2012 o 18:59
    no výborne, hlavne, že som išla chudnúť a už musím piecť. ked som uvidela tie tvoje buchtičky, hned som na nich dostala chuť. no a proti chuti sa nedá nič iné urobiť, len upiecť. ináč aj ja robím takéto buchty, len už je nás doma menej, v podstate len dvaja s mojou polovičkou. tak urobím len polovičnú dávku.


  • anina6, 5. októbra 2012 o 19:02
    žiadna polovičná dávka,upečiem normálne tak ako sa patrí. pa


  • diabambulka, 5. októbra 2012 o 20:01
    Ahoj anina, no ako si má rozosmiala,poznám to,,keď musís tak musís,,polovička nech uvari bielu kávu ku buchtickam a svet bude hned krajší a sladsi. Veď žijeme len raz tak prečo si ho neosladit :0)papa


  • anina6, 6. októbra 2012 o 07:45
    máš pravdu diabambulka, život je krajší ked je sladký a s úsemvom, tak hor sa do pečenia, len najprv musím upratať, poprať, niečo po vonku porobiť a potom zbohom diéta.


  • mesiar50, 23. októbra 2012 o 20:05
    Buchty nemaju chybu.O tri tyzdne pridem domov z holandska poviem manzelke take buchty chcem dakujem za recept uz mi tecu slinky ahoj


  • diabambulka, 23. októbra 2012 o 21:02
    ahoj mesiar50 , tak ďakujem za pochvalu veeeľmi potešila, receptík je naozaj odskúšaný a mňamkový u nás domka veľmi obľúbený. Synček miluje buchty lekvárové a tatinko tvarohové :O) tak o tri týždne sa ozvi ako chutili :O) pekný deň papa


  • monamur, 13. decembra 2012 o 13:20
    skusala som ich a musim povedat ze su vynikajuce mojmu priatelovy sa ani neuslo, moja navsteva ich zjedla prv nez stihol okostovat :-D


  • jazavka, 28. februára 2013 o 21:13
    veľmi pekne ďakujem za receptík, dnes som vyskúšala, sú úžasné...


  • jazavka, 28. februára 2013 o 21:52
    tak skúsim ešte raz vložiť obrázok




  • diabambulka, 28. februára 2013 o 22:48
    @Jazavka vyzerajú úžasne a vonaju až ku nam domov:0)krásne sa tí podarili


  • mamulka4, 15. marca 2013 o 14:44
    Práve som ich dopiekla, vyzerajú výborne a chutia ešte lepšie. Sú mäkučké a voňavé.
    Ďakujem za receptík!


  • diabambulka, 15. marca 2013 o 14:49
    Teší ma že sa podarili,vonaju až ku nám domov,ešte bielu kavu a dobrú chuť, mamulka4 más krásnu a milu prezývku;0)


  • evusa, 6. apríla 2013 o 11:51
    Dobry den potrebujem radu neviem preco ale skoro vzdy mi buchty prasknu aka je to pricina mozte mi niekto poradit dakujem


  • kukulienka71, 6. decembra 2013 o 23:17
    nádherné buchty pekávaš.Mám skoro úplne rovnaký recept,často pečiem,ale ja nedávam do kysnutých rum,možno raz skúsim,čo to spraví:-)môžem potvrdiť,že cesto s olejom je najhebkejšie.


  • ameno, 7. decembra 2013 o 11:30
    práve som ich dopiekol. Sú jemné, nadýchané, mňam...


  • vevik123, 10. decembra 2013 o 16:56
    Vyborny recept vyskusala som a kazdemu chutili :)


  • jozka2, 19. decembra 2013 o 22:56
    mate ich ako na sklo malovane,nadherne,vela zalezi na recepte i vypracovani,hned by so si dala.


  • jozka2, 19. decembra 2013 o 23:03
    Studovala som tvoj recept,lebo ich mas velmi jemne,mas tam citron.stavu,ta sposobuje nadychanie cesta,je velmi dobry asc.citrat,ale pravy z healt store,nie z beznych predajni,u nas ju mozna maju aj v lekarni.toto jedobre pridat do vsetkych kysnutych kolacov.Jasom zvykladavat ak som nemala ani citr.ani citr.stavu KL jablk.octu.


  • silvia010ak, 8. februára 2014 o 11:18
    ..uzasne buchty..take ako od babicky..dnes som ich piekla..a vydarili sa na 1.. receptik ukladam do oblubenych..a ked buchty.tak len tieto..;-)


  • citroen, 15. februára 2014 o 14:14
    dnes maju tieto buchtičky u nás premiéru a sú výborné


  • renica, 2. marca 2014 o 14:30
    prave som ich dopiekla a su naozaj fanatsticke...receptik ukladam :)


  • evelinaf6, 4. mája 2014 o 09:23
    Si sikulka urobila som buchticky podla tvojho receptu a boli super, rpc ukladam , od teba uz ich mam uz viac : ) nech sa ti dari


  • darkaa, 15. mája 2014 o 16:21
    Su vynikajuce!!!!


  • darkaa, 15. mája 2014 o 16:21
    Su vynikajuce!!!!


  • darkaa, 15. mája 2014 o 16:21
    Su vynikajuce!!!!


  • elka21, 2. júna 2014 o 16:28
    pečiem buchty už len podľa tohto receptu, sú výborné


  • hrcmajster, 9. júla 2014 o 06:45
    vcera som upiekla a dnes uz nie su..tak uzasne buchty som este nejedla:) i ked som ten receptik zredukovala, lebo som nemala vajcia, rum ani ten citron, ale to cesto bolo uzasne, makucke..este dnes sa rozplyvalo na jazyku..treba robit z dvoch davok, rozhodne:))) dakujem za receptik


  • zuzk66, 16. júla 2014 o 18:13
    úúúžasné sú tie buchty teraz som robila :) ešte kraásne rozvoniavajú teplučké :) :)


  • zuka, 10. augusta 2014 o 18:22
    Nebicko v papulke ;-)


  • adojko, 14. septembra 2014 o 18:53
    Výborné ♥


  • ludkala, 29. septembra 2014 o 13:34
    už sa pečú! moje prvé buchty :-) uvidíme,ako dopadnú. receptík je veľmi šikovný.


  • brambora, 5. októbra 2014 o 19:55
    velmi chutne buchty... po upeceni som ich potrela maslom a su makkucke ako paperie...


  • ferrerodessire, 14. októbra 2014 o 18:03
    buchtičky sú parádne dnes už robím druhý plech ani odfotiť som si ich nestihla to sa nedá prestať jesť, jednoznačne najlepší recept aký som skúšala.


  • ludkala, 24. októbra 2014 o 10:17
    prvýkrát v živote som piekla buchty,rozhodla som sa pre tvoj recept, boli výborné, dnes si ho zas študujem,lebo idem piecť na zajtrajší výlet :-) urobím aj s lekvárom aj s tvarohom. vďaka za super receptík!


  • suzu, 9. januára 2015 o 07:02
    vidim, ze komentarov je vela :). Z kysnuteho cesta peciem malo, tvoj recept som vyskusala a cesto je na jednotku nadychane, super, super, vyborne. dakujem


  • evicka6, 2. februára 2015 o 14:29
    Ahoj Diambulka. Buchtičky sa mi vydarili, sú úplne mäkkučké. Manžel ich vychválil,,že sú take ako piekla jeho babička, ked bol malý,, Dakujeme



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist