Pečené buchty (fotorecept)

Pečené buchty (fotorecept)
diabambulkaDiabambulka, recept pridal: 2. júna 2011 19:52Ďalšie jeho recepty

Každý máme ten svoj vyskúšaný a obĺúbený recept aj na buchty a ja sa s vami chcem podeliť o ten svoj vyskúšaný a osvedčený. Stará dobrá klasika :-)))

Suroviny

30
minút
na 170 °C

Postup prípravy receptu

1

Do vlažného mlieka si pridáme cukor a droždie ( takto si pripravíme kvások ) Múku pomiešame so štipkou soli, pridáme vajce, olej, nastrúhanú citrónovú kôru, 2PL rumu, 1/2 balíčka vanilkového cukru
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 1

2

a pripravený kvások.
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 2

3

Vypracujeme hladké cesto, prikryjeme obrúskom a necháme nakysnúť.
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 3

4

Takto nám to krásne nakyslo...
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 4

5

Pripravíme si tvarohovú plnku : V miske zmiešame tvaroh, žĺtok, citrónovú kôru, hrozienka, cukor a troška pudingového prášku ( bude dobre držať a chutiť a voňať troška vanilkovo).
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 5

6

Nakysnuté cesto dáme na pracovnú dosku a nakrájame na menšie kúsky, ktoré budeme plniť lekvárom , alebo tvarohovou plnkou.
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 6

7

Ukladáme ich na vymastený plech. Natrieme olejom z každej strany, aby sa po upečení ľahko oddelili od seba. Pred pečením necháme nakysnúť. Pečieme ich do zlatohneda približne 30 minút pri 170 °C až kým sa neoddeľujú od bokov nádoby, v ktorej sa piekli :-)
Pečené buchty (fotorecept) - obrázok 7



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 20 ľudí (4,1 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • ketty3811, 2. júna 2011 o 21:17
    Krásne sa ti vydarili.:-) Ja som buchty veru už dĺĺĺĺĺho nerobila.Cez víkend by som to mohla napraviť.:-)Vyskúšam podľa tvojho receptíku.


  • michsamant, 2. júna 2011 o 21:54
    paradne su


  • katkat, 2. júna 2011 o 22:00
    krasne su :) uz dlho sa na ne chystam, tak skusim podla tohto receptu


  • evanaaa, 2. júna 2011 o 22:22
    Jáááj, Diabambulka, toto som nechcela vidieť, mne sa o týchto buchtách bude aj snívať, to je trest za to, že som ich mala už dávno robiť a ešte dávnejšie, čo som ich jedla naposledy (ani sa nepamätám). A vidieť ich takto, v plnej kráse, qko ich tu ty máš na tanieri,


  • evanaaa, 2. júna 2011 o 22:23
    ...to ma bude dlho mátať. Nejako mi to skočilo, asi som to omylom odoslala. Jedným slovom, máš ich pekné, chutné, čo len na obrázku.


  • 3sandra3, 2. júna 2011 o 22:39
    parádne buchty.... krásne nadýchané


  • jerica, 2. júna 2011 o 23:49
    @diabambulka - pravé buchty:-)) tvaroh robím ako Ty , výborné:-)) vrele doporučujem pre tých kto sa bojí kysnutého a ešte nerobil buchty , vzorový recept!!!


  • celeblith, 3. júna 2011 o 08:22
    tie su krasne!!! ako jednoducho to vyzera, ze by som sa odvazila...
    este zohnam dobry slivkovy lekvar :)


  • sissi29, 3. júna 2011 o 08:42
    Tak tie vyzerajú nádherne. Už len sa zahryznúť.


  • sylvinka, 3. júna 2011 o 08:51
    Parádička...môžem sa prosím ponúknuť?


  • skye, 3. júna 2011 o 09:53
    Vyzeraju nadherne...aj by som sa pokusila, ale : hladka muka, aku mam pouzit v Spanielsku? Tu ich je velmi vela druhov a neviem aku mam kupit. Vie niekto poradit, prosim ?


  • kadely, 3. júna 2011 o 10:58
    Pěkný receptík! (Zrovna včera večer jsem si řekl, že je udělám!)


  • diabambulka, 3. júna 2011 o 11:45
    óóóóóó ďakujem všetkým a bude mi cťou ak vyskúšate podľa môjho receptu a ozvete sa či chutili aj vám ako u nás doma, tiež sme ich sto rokov nemali a tak sa zbaštili len tak sa zaprášilo :-)))) ale môžem naozaj doporučiť. skye skúsim napísať sestrenici, ktorá zhodou okolností žije tam a spýtam sa akú múku používa a dám ti vedieť, budem rada ak ti pomôžem...
    sylvinka nech sa páči ponúkni sa...
    sissi29 zahryzni sa... :-)
    jerica ďakujem...ste naozaj zlatý varecháči...


  • tatranka, 3. júna 2011 o 12:55
    Sú ako maľované.


  • palokuchki, 3. júna 2011 o 13:32
    Tvarohove buchty mam najradsej. Tie tvoje na tej uvodnej fotke vyzeraju vynikajuco...


  • kata50, 3. júna 2011 o 14:49
    Vydarené, krásne, mňamkové :-))


  • gabuna, 3. júna 2011 o 18:50
    dneska byly k obědu, málem se vnoučátka o ně pobily. U nás to jsou "Honzovy buchty", rychlé a opravdu nikdo nepohrdne. Zdravím a hezký zbytek dne.


  • orchidea, 3. júna 2011 o 18:54
    Vydarené buchtičky, mám podobný recept, takže viem že sú výborné.


  • diabambulka, 3. júna 2011 o 19:22
    gabuna teším sa že aj u Vás má táto klasika svoje čestné miesto :-)))
    a ja som sa dozvedela zase niečo nové, takže na budúce keď sa ma doma opýtajú čo to bude tak odpoveď je jasná "Honzovy buchty " a tuším už teraz že si to moji chlapi premenujú na Filipkove buchty, podľa môjho drobca :-))) pekný deň...


  • hubata, 3. júna 2011 o 19:43
    Voňajú ako živé. Si šikovná, pekne sa ti vydarili.


  • babicka, 3. júna 2011 o 19:43
    Pekné,určite chutné!


  • skye, 3. júna 2011 o 22:44
    @Diabambulka dakujem, uz sa tesim.....budem cakat :-)


  • mariaklara, 4. júna 2011 o 01:11
    Ako hovoríš, stará dobrá klasika....Nádherné.


  • narciska, 4. júna 2011 o 12:02
    tie buchtičky nemajú chyby v najbližšej dobe si ich urobím. suprové.


  • janger, 5. júna 2011 o 23:24
    Krasne su, ako take perinky nadychane:-).


  • diabambulka, 8. júna 2011 o 13:33
    ahoj skye, odpisujem ako som sľúbila ohľadom tej múky na buchty čo si sa pýtala. Tak tu je odpoveď : táto hladka muka sa vola -harina de tirgo- v preklade - psenicka muka- alebo - harina para reposteria- v preklade - muka na pecenie-ale moja sestrenica má dobré skúsenosti s harina para reposteria, lebo uz ma v sebe zamiesany prasok do peciva, ale aj tak este pridava pri peceni prasok do peciva podla receptu. Dúfam , že som troška pomohla ahoj :-)))


  • narciska, 10. júna 2011 o 19:06
    ahojte ja som ich robila včera sú vynikajúce odporučim každému kto ľúbi buchty.


  • cica2, 19. júna 2011 o 16:11
    nádherne sa ti vydarili! :)


  • diabambulka, 19. júna 2011 o 19:18
    ďakujeeem :-)))


  • betka11, 23. júna 2011 o 19:43
    @diabambulka buchtičky máš krásne,budem musieť upiecť aj ja ale iba lekvárové,tvaroh nemôžeme


  • diabambulka, 23. júna 2011 o 22:27
    ďakujem betka11, jáj asi ku Vám prídem na lekvárovú buchtu :-) mňam


  • mrsl, 24. júna 2011 o 18:12
    mnamm! moje oblubene.konecne som nasla recept! na 100% ukladam =)


  • zmmm, 13. júla 2011 o 17:06
    super receptík, dnes som ich robila prvý krát a vydarili sa, tešila som sa ako malé dieťa. Ja moc kysnuté nerobím, skôr drobné čajové pečivo a piškótové cestá.


  • diabambulka, 13. júla 2011 o 19:51
    zmmm :-DDD tákto som rada, že sa podarili, dúfam že aj chutili a že sa k nim ešte vrátite...


  • zmmm, 15. júla 2011 o 08:25
    jasnééé a ako krásne rozvoniavali, teraz viem, že kysnutého cesta sa už nemusím báť :)))) a posmelil ma aj koment jerica


  • katkaszaboova, 28. júla 2011 o 08:55
    Výborný recept! Včera som ho odskúšala a buchty sa mi vydarili, mali veľký úspech! Vďaka!


  • katkaszaboova, 28. júla 2011 o 09:03
    Výborný recept! Včera som ho odskúšala, buchty sa mi vydarili, boli mäkučké, hmmm, mali veľký úspech. Vďaka!


  • diabambulka, 29. júla 2011 o 12:40
    ďakujem katka, veru už by som ich mala aj ja opäť upiecť doma tým mojim sladkým chlapom :-)


  • morenajea, 3. augusta 2011 o 14:41
    Tiež sa mi vydarili podľa tohoto receptu. Moje prvé buchty :)


  • ata8888, 31. októbra 2011 o 18:19
    konecne som sa dostala ku receptu pre buchty ..dlho som tuzila spravit take tvarohove,makove ,lekvarove...dakujem ukladam..


  • pachola, 31. októbra 2011 o 19:17
    buchty rada pečiem,recept tak od oka ,robím z kila polohrubej múky a miesto oleja používam bravčovú mať,žĺtka dám aj 3... buchty pred vkladaním na plech namáčam na tanieriku do masti,po upečení sa krásne rozpadnú


  • coldbery, 31. októbra 2011 o 19:49
    Tak ako ty ,, pachola"ja robím dukátove buchtičky. Buchty pečiem ako je tento recept a som veľmi spokojná.....:)


  • diabambulka, 31. októbra 2011 o 19:51
    coldbery, počula som, že keď sa pečie s masťou buchty sú dlhšie mäkké a krehké, čo je na tom pravda a akú masť používaš, klasickú bravčovú??? môžem to vyskúšať dať do hociakého kysnutého cesta? ďakujem


  • hanach, 1. novembra 2011 o 10:25
    roky robím kysnuté len takéto buchty mi vždy na druhý deň stvrdli tak som ich prestala robiť ale parené nie. znova skúsim podľa tohto receptíku. dík dobručké na kilečká..


  • diabambulka, 1. novembra 2011 o 20:28
    hanach, vyskúšaj a daj vedieť či si spokojná, lepšia je tvarohová plnka, lebo buchta je dlhšie mäkká a ako píše pachola ona používa masť namiesto oleja a sú krehunké, to vyskúšané nemám, ale chystám sa to určite vyskúšať, lebo aj z počutia viem že je to lepšie...držím palce


  • alexola, 18. novembra 2011 o 12:50
    výborné sú :) konečne dobré cesto na buchty!! :)


  • diabambulka, 18. novembra 2011 o 20:23
    alexola, teším sa :-DDD


  • katkaszaboova, 22. novembra 2011 o 14:17
    Dneska sme mali zase tvoje buchty :-), len som nemala doma citrón, tak som dala kôru a šťavu z pomaranča, do cesta i do plnky, famôzne!!! kto má rád pomaranč, nech vyskúša :-)


  • diabambulka, 22. novembra 2011 o 16:52
    super katka, ja to tiež tak niekedy robbím, ale pri šiškách :-) namiesto citrónovej kôry použijem pomarančovú kôru, aj šťavu...


  • achsam, 29. novembra 2011 o 13:09
    diabambulka, je mlieko pri ceste na buchty dôležité? Keby som použila vodu, alebo zarobila sušené povedzme pohánkové, myslíš, že by sa to nepodarilo?


  • zuzliak, 29. novembra 2011 o 17:01
    mliam, hned by som si dala. Posledne som robila cokoladove. Aha taketo:




  • diabambulka, 29. novembra 2011 o 19:28
    achsam ja vždy robím s mliekom, ale ak mlieko nemôžete tak by som volila možnosť zarobiť to sušené pohánkové, myslím, že by mohli byť ešte lepšie a povedzme zdravšie :-))) Ale aj kysnuté cesto sa nie vždy robí s mliekom, viem že sa robieva aj len s vlažnou vodou, ale to sú zväčša cestá na pizzu:-) ak vyskúšaš tak nám napíš, budem opäť o poznanie múdrejšia :-) ďakujem


  • diabambulka, 29. novembra 2011 o 19:30
    zuzliak sú nádherné, teším sa, až ku mne rozvoniavajúúú, mňam
    Si veľmi šikovná:-)


  • modrykamen, 12. decembra 2011 o 04:54
    Ako od mojej maminy.


  • diabambulka, 12. decembra 2011 o 11:16
    modrykamen tak ďakujem to je riadny kompliment:-)


  • marijanka712, 17. februára 2012 o 17:02
    @diabambulka dnes som piekla podla tvojho rp všetky ingrediencie som dodržla iba s menšou úpravou miesto mlieka som dala 40g sušenú smotanu + 300 ml voda a miesto oleja heliu + masť 1/2 na 1/2 a sú fantasické ešte sú teplé takže ku ním nepusím nikoho a ledva čakáme, aby boli k jedeniu len tak slintáme neviem či ostanú aj na zajtra aby som odskúšala či budú jedlé....dik za recept...


  • diabambulka, 17. februára 2012 o 21:08
    marijanka712 rado sa stalo dokonca keš i pridala masť mali by vydržať dlhšie mäkučké :-))) dobrú chuť...


  • marianne69, 22. februára 2012 o 11:55
    Spravila som dnes receptik na buchy podla tvojho receptu a boli vyborne,dakujem:-)


  • diabambulka, 22. februára 2012 o 14:07
    marianne69 rado sa stalo :-)


  • tykadielko, 22. februára 2012 o 14:33
    vyzerajú úžasne.....dávno som nepiekla buchty ...a tvoj receptík sa mi mocenky páči - v sobotu sa budú piecť buchty :DDDDDD


  • diabambulka, 22. februára 2012 o 16:50
    ahoj tykadielko :-) vyskúšaj budem rada, naozaj je to veľmi dobrý receptík a oveerený, odskúšaný a také receptíky sú najlepšie :-)


  • katka1911, 25. februára 2012 o 13:07
    hmm ja som buchty este nikdy nerobila a tak som sa rozhodla ze dnes to skusim a potom jasne ze dam vediet ako sa podarili


  • diabambulka, 25. februára 2012 o 19:07
    katka1911 držím palčeky :-)))


  • katka1911, 27. februára 2012 o 11:38
    dopadli susu superrrrr ..nechapem preco som si netrufala skor.boli vynikalucee


  • diabambulka, 27. februára 2012 o 13:15
    katka1911, :-DDD tak teraz už môžes skúšať o sto-šest :-))), naozaj najdôležitejšie je skúsiť a začať ... katka určite sa ozvi, keď opäť urobíš niečo kysnuté, kysnuté nieje až také ťažké ako sa zdá, stačí nájsť ten dobrý receptík...


  • sany11, 4. marca 2012 o 11:02
    tak konecne suprovy recept na buchty.vcera som ich piekla a su výýýýýborne ,velke dakujem za recept.


  • diabambulka, 4. marca 2012 o 11:18
    sany11 rado sa spalo :-) prídem na buchtu ak zostala :-DDD


  • sany11, 5. marca 2012 o 08:36
    nezostala ani jedna,vecer uz bol prazdny plech,ved take vyborne buchty ani sa necudujem,vsetci sme sa oblizovali az za usami.mňááááám.


  • mafina4, 1. mája 2012 o 11:08
    diabambulka, konecne viem robit buchty, nikdy sa mi tak nevydarili ako teraz, fantazia, dakujem za receptik...:-)))


  • diabambulka, 1. mája 2012 o 22:25
    mafina4 rado sa stalo, som rada že chutia, veru aj ja by som mala zamiesiť :-)


  • spagetka1812, 9. mája 2012 o 14:54
    ja som sa do vcera s kysnutym cestom vobec nekamaratila..mala som niekolko neuspesnych pokusov v mojej starej plynovej rure v podnajme..ale celkovo ani cesto som nevedela vymiesit..neviem ci ma vcera osvietilo alebo co, ale take cesto hladke, odlepujuce sa od misky som videla iba u maminy alebo u babky...okrem citronovej kor,stavy a rumu som postupovala presne...su uzasne vatickove aj dnes. Akurat dam nabuduce este trosku viac cukru do cesta... inak skvele, uz sa kysnuteho nebudem bat:)


  • spagetka1812, 9. mája 2012 o 14:55
    zabudla som dodat, som cerstvo prestahovana vo svojom a ruru mam uz elektricku:)


  • diabambulka, 9. mája 2012 o 17:18
    spagetka1812 tak to je ssuper veľmi som sa potešila, aká si šikovná a že si spokojná...naozaj sú výborné ešte granko alebo biela káva k tomu a nebíčko v papuľke. Držím palce pri ďalších kysnutých koláčikoch:-) najdôležitejšie je sa odhodlať a vyskúšať... ahoj


  • stuvik, 17. júna 2012 o 13:36
    ja uz tieto buchty robim doma ako na beziacom pase ; )) samozrejme ze som sa ich naucila robit podla vasho receptu..dakujeeeeeem..; )


  • diabambulka, 17. júna 2012 o 19:43
    Tak to má veľmi teší, veru ja sa na ne chystám tento týždeň;-)))pekný večer, veeelmi ste má potesili...


  • monkapb, 2. augusta 2012 o 12:52
    joooooooj krásne..ked som dočitala komentare tak som už mala vykysnute... :) tiež čakame ako supi ...vonaju užasne ta citronova štava a kora urobili svoje...prajeme si dobru chuť :)) a aj vam všetkym čo ste skušali .. :)


  • haphap, 23. augusta 2012 o 13:45
    ďakujem za recept. dlho dlho som sa odhodlávala na kysnuté cesto a včera som natrafila na tento váš receptík a odhodlala som sa :) vydarili sa super, ešte raz vďaka za chutný recept a názorný postup :)


  • diabambulka, 23. augusta 2012 o 22:25
    haphap rado sa stalo :-)))
    veľmi sa teším, pekný deň :-)


  • zuzi29, 25. augusta 2012 o 17:57
    super recept, buchticky su naozaj skvele.dakujem za recept


  • janulkaj30, 24. septembra 2012 o 13:36
    prave mam buchty na pekaci a sup idu do truby, krasne vykyslo cesto aj teraz uz su podkysnute buchty a sup uvidime ako sa vydaria. Ale uz od dnesneho dna podla tohto receptu sa nebojim spravit kysnute cesto :)


  • diabambulka, 24. septembra 2012 o 13:58
    Som rada, tak vychutnaj si vôňu pečenia a dobrú chuť;0)


  • anina6, 5. októbra 2012 o 18:59
    no výborne, hlavne, že som išla chudnúť a už musím piecť. ked som uvidela tie tvoje buchtičky, hned som na nich dostala chuť. no a proti chuti sa nedá nič iné urobiť, len upiecť. ináč aj ja robím takéto buchty, len už je nás doma menej, v podstate len dvaja s mojou polovičkou. tak urobím len polovičnú dávku.


  • anina6, 5. októbra 2012 o 19:02
    žiadna polovičná dávka,upečiem normálne tak ako sa patrí. pa


  • diabambulka, 5. októbra 2012 o 20:01
    Ahoj anina, no ako si má rozosmiala,poznám to,,keď musís tak musís,,polovička nech uvari bielu kávu ku buchtickam a svet bude hned krajší a sladsi. Veď žijeme len raz tak prečo si ho neosladit :0)papa


  • anina6, 6. októbra 2012 o 07:45
    máš pravdu diabambulka, život je krajší ked je sladký a s úsemvom, tak hor sa do pečenia, len najprv musím upratať, poprať, niečo po vonku porobiť a potom zbohom diéta.


  • mesiar50, 23. októbra 2012 o 20:05
    Buchty nemaju chybu.O tri tyzdne pridem domov z holandska poviem manzelke take buchty chcem dakujem za recept uz mi tecu slinky ahoj


  • diabambulka, 23. októbra 2012 o 21:02
    ahoj mesiar50 , tak ďakujem za pochvalu veeeľmi potešila, receptík je naozaj odskúšaný a mňamkový u nás domka veľmi obľúbený. Synček miluje buchty lekvárové a tatinko tvarohové :O) tak o tri týždne sa ozvi ako chutili :O) pekný deň papa


  • monamur, 13. decembra 2012 o 13:20
    skusala som ich a musim povedat ze su vynikajuce mojmu priatelovy sa ani neuslo, moja navsteva ich zjedla prv nez stihol okostovat :-D


  • jazavka, 28. februára 2013 o 21:13
    veľmi pekne ďakujem za receptík, dnes som vyskúšala, sú úžasné...


  • jazavka, 28. februára 2013 o 21:52
    tak skúsim ešte raz vložiť obrázok




  • diabambulka, 28. februára 2013 o 22:48
    @Jazavka vyzerajú úžasne a vonaju až ku nam domov:0)krásne sa tí podarili


  • mamulka4, 15. marca 2013 o 14:44
    Práve som ich dopiekla, vyzerajú výborne a chutia ešte lepšie. Sú mäkučké a voňavé.
    Ďakujem za receptík!


  • diabambulka, 15. marca 2013 o 14:49
    Teší ma že sa podarili,vonaju až ku nám domov,ešte bielu kavu a dobrú chuť, mamulka4 más krásnu a milu prezývku;0)


  • evusa, 6. apríla 2013 o 11:51
    Dobry den potrebujem radu neviem preco ale skoro vzdy mi buchty prasknu aka je to pricina mozte mi niekto poradit dakujem


  • kukulienka71, 6. decembra 2013 o 23:17
    nádherné buchty pekávaš.Mám skoro úplne rovnaký recept,často pečiem,ale ja nedávam do kysnutých rum,možno raz skúsim,čo to spraví:-)môžem potvrdiť,že cesto s olejom je najhebkejšie.


  • ameno, 7. decembra 2013 o 11:30
    práve som ich dopiekol. Sú jemné, nadýchané, mňam...


  • vevik123, 10. decembra 2013 o 16:56
    Vyborny recept vyskusala som a kazdemu chutili :)


  • jozka2, 19. decembra 2013 o 22:56
    mate ich ako na sklo malovane,nadherne,vela zalezi na recepte i vypracovani,hned by so si dala.


  • jozka2, 19. decembra 2013 o 23:03
    Studovala som tvoj recept,lebo ich mas velmi jemne,mas tam citron.stavu,ta sposobuje nadychanie cesta,je velmi dobry asc.citrat,ale pravy z healt store,nie z beznych predajni,u nas ju mozna maju aj v lekarni.toto jedobre pridat do vsetkych kysnutych kolacov.Jasom zvykladavat ak som nemala ani citr.ani citr.stavu KL jablk.octu.


  • silvia010ak, 8. februára 2014 o 11:18
    ..uzasne buchty..take ako od babicky..dnes som ich piekla..a vydarili sa na 1.. receptik ukladam do oblubenych..a ked buchty.tak len tieto..;-)


  • citroen, 15. februára 2014 o 14:14
    dnes maju tieto buchtičky u nás premiéru a sú výborné


  • renica, 2. marca 2014 o 14:30
    prave som ich dopiekla a su naozaj fanatsticke...receptik ukladam :)


  • evelinaf6, 4. mája 2014 o 09:23
    Si sikulka urobila som buchticky podla tvojho receptu a boli super, rpc ukladam , od teba uz ich mam uz viac : ) nech sa ti dari


  • darkaa, 15. mája 2014 o 16:21
    Su vynikajuce!!!!


  • darkaa, 15. mája 2014 o 16:21
    Su vynikajuce!!!!


  • darkaa, 15. mája 2014 o 16:21
    Su vynikajuce!!!!


  • elka21, 2. júna 2014 o 16:28
    pečiem buchty už len podľa tohto receptu, sú výborné


  • hrcmajster, 9. júla 2014 o 06:45
    vcera som upiekla a dnes uz nie su..tak uzasne buchty som este nejedla:) i ked som ten receptik zredukovala, lebo som nemala vajcia, rum ani ten citron, ale to cesto bolo uzasne, makucke..este dnes sa rozplyvalo na jazyku..treba robit z dvoch davok, rozhodne:))) dakujem za receptik


  • zuzk66, 16. júla 2014 o 18:13
    úúúžasné sú tie buchty teraz som robila :) ešte kraásne rozvoniavajú teplučké :) :)


  • zuka, 10. augusta 2014 o 18:22
    Nebicko v papulke ;-)


  • adojko, 14. septembra 2014 o 18:53
    Výborné ♥


  • ludkala, 29. septembra 2014 o 13:34
    už sa pečú! moje prvé buchty :-) uvidíme,ako dopadnú. receptík je veľmi šikovný.


  • brambora, 5. októbra 2014 o 19:55
    velmi chutne buchty... po upeceni som ich potrela maslom a su makkucke ako paperie...


  • ferrerodessire, 14. októbra 2014 o 18:03
    buchtičky sú parádne dnes už robím druhý plech ani odfotiť som si ich nestihla to sa nedá prestať jesť, jednoznačne najlepší recept aký som skúšala.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist