Pečené bravčové mäso

matus113Matus113, 38 ročný muž, Trenčín, 10. novembra 2009 10:11
Ďalšie jeho recepty »

Pečené bravčové mäsoFoto: Matus113

Veľmi chutné jedlo, ktorého inšpiráciu sme našli v susednej Českej republike.

4
porcie
100 min
príprava
90 min
na 200 °C


Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Kúsky bravčového mäsa (pliecko, stehno) dáme do pekáča, posolíme, pridáme rascu a aspoň 2 veľké cibule.

  2. 2

    Do 1/3 pekáč zalejeme vodu. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 200 stupňov. Mäso je upečené po 1 a pol hodine. Podávame s dusenou kapustou a knedľou.

ohodnoť recept:
Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist