Pečená krkovička so slivkami

Pečená krkovička so slivkami
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 28. novembra 2010 17:07Ďalšie jeho recepty

Bola som sama doma,tak som použila naozaj , čo bolo v chladničke,recept som nenašla na vareche tak Vám ho predstavím aspoň s jednou fotografiou./dnes som sa to učila/

Suroviny

4
porcie
45
minút
na 250 °C

Postup prípravy receptu

1

Rezne z krkovičky osolíme,ale nenaklepeme a narýchlo ich opražíme na oleji z oboch strán.Výpek dáme na pekáčik a naň uložíme rezne,ktoré posypeme gril.korením na to poulkadáme slivky plnené olivami a zakryjeme slaninkou a dáme na 250 st. na 25 mim,ked´je slaninka ružová,zakryjeme ju šunkou a strúhaným syrom a ešte na 10 minút dáme zapiecť.Podávame zo zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.

Zaváram, zaváraš, zavárame. Na slano a nakyslo.
Každý z nás ocení prísun rozmanitej zeleniny aj v zimnom období. Prečítajte si o zásadách a spôsoboch jej konzervovania.

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist