Pečená krkovička so slivkami

Pečená krkovička so slivkami
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 28. novembra 2010 17:07Ďalšie jeho recepty

Bola som sama doma,tak som použila naozaj , čo bolo v chladničke,recept som nenašla na vareche tak Vám ho predstavím aspoň s jednou fotografiou./dnes som sa to učila/

Suroviny

4
porcie
45
minút
na 250 °C

Postup prípravy receptu

Rezne z krkovičky osolíme,ale nenaklepeme a narýchlo ich opražíme na oleji z oboch strán.Výpek dáme na pekáčik a naň uložíme rezne,ktoré posypeme gril.korením na to poulkadáme slivky plnené olivami a zakryjeme slaninkou a dáme na 250 st. na 25 mim,ked´je slaninka ružová,zakryjeme ju šunkou a strúhaným syrom a ešte na 10 minút dáme zapiecť.Podávame zo zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

2 komentáre k receptu
  • marienka44, 29. novembra 2010 o 08:55
    Slivky sama plnis olivami ? Urcite take nedostat kupit.


  • danculka, 29. novembra 2010 o 15:13
    Ano,sama ich plním.Nestretla som sa s plnenými slivkami.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist