Pečená krkovička so slivkami

Pečená krkovička so slivkami
Foto: danculka
danculkaDanculka, 64 ročná žena, obec v okrese Žiar nad Hronom, recept pridala: 28. novembra 2010 17:07Ďalšie jej recepty

Bola som sama doma,tak som použila naozaj , čo bolo v chladničke,recept som nenašla na vareche tak Vám ho predstavím aspoň s jednou fotografiou./dnes som sa to učila/

Suroviny

4
porcie
45
minút
na 250 °C

Postup prípravy receptu

1

Rezne z krkovičky osolíme,ale nenaklepeme a narýchlo ich opražíme na oleji z oboch strán.Výpek dáme na pekáčik a naň uložíme rezne,ktoré posypeme gril.korením na to poulkadáme slivky plnené olivami a zakryjeme slaninkou a dáme na 250 st. na 25 mim,ked´je slaninka ružová,zakryjeme ju šunkou a strúhaným syrom a ešte na 10 minút dáme zapiecť.Podávame zo zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist