Pečená krkovička so slivkami

Pečená krkovička so slivkami
Foto: danculka
danculkaDanculka, recept pridal: 28. novembra 2010 17:07Ďalšie jeho recepty

Bola som sama doma,tak som použila naozaj , čo bolo v chladničke,recept som nenašla na vareche tak Vám ho predstavím aspoň s jednou fotografiou./dnes som sa to učila/

Suroviny

4
porcie
45
minút
na 250 °C

Postup prípravy receptu

1

Rezne z krkovičky osolíme,ale nenaklepeme a narýchlo ich opražíme na oleji z oboch strán.Výpek dáme na pekáčik a naň uložíme rezne,ktoré posypeme gril.korením na to poulkadáme slivky plnené olivami a zakryjeme slaninkou a dáme na 250 st. na 25 mim,ked´je slaninka ružová,zakryjeme ju šunkou a strúhaným syrom a ešte na 10 minút dáme zapiecť.Podávame zo zemiakmi.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist