Pečená baranina (fotorecept)

Autor receptu: egreska

Postup

  1. Mäsko si nasolíme ,okoreníme a prešpikujeme cesnakom a rozmarínom.Najlepšie ked ho nechame cez noc v chladničke postat.
  2. Na rozpalenom oleji ho opečieme zo všetkych stran do hneda.
  3. Dame do pekača,podlejeme vypekom a vyvarom,pečieme pomaly na 150 st asi 3-4 hodinky .Zaleží ake je mäso stare.
  4. A ked som už mala foťak po ruke, tak pridam aj recept na ryžu ako robím ja:odmeram si asi 2,5 dcl ryže,umytu zalejem asi tromi dcl vody,pridam sol,olej,nakrajanu cubulku,vegetu a kari.Varím v sklenenej mise,zakryjem a šupnem do mikrovlnky na 10 minut,potom pridam mrazenu zeleninu ,premiešam a dam varit ešte pät minut.
  5. Hotová ryža.
  6. A s mäskom..