Parížsky šalát

Parížsky šalát
Foto: oriestok
oriestokOriestok, recept pridal: 7. októbra 2009 23:50Ďalšie jeho recepty

Domáca pochúťka.

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

Worčestrovú omáčku, olej, kečup, horčicu a ocot zmiešame a zvaríme. Do vychladnutej zmesi pridáme tatársku omáčku a smotanu. Zamiešame a pridáme salámu, na tvrdo uvarené vajcia, cibuľu, uhorky (všetko nakrájané na drobno), hrášok a kukuricu. Znovu premiešame a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

Na niekoľko hodín dáme do chladničky. Podávame s čerstvým pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

5 komentárov k receptu
  • svatova, 8. novembra 2009 o 16:26
    Ja ho robím a je výborný


  • bruno43, 23. septembra 2011 o 17:29
    Skúsime, vyzerá skvele...


  • evia, 13. októbra 2011 o 10:16
    dnes som ho spravila, je skutočne výborný, zožal veľký úspech


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 2 komentárov)
  • peter64, 17. októbra 2011 o 20:49
    ne ni to vlašský ale grécky šalát presne ho mám na vareche ale nedávam tam smotanu


  • brnko23, 24. novembra 2011 o 13:29
    klobuk dole,je fakt výborný.práve so ho dorobil a aj som sa ho pekne dožral.fakt super receptík.zdravím oriestok z BA



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist