Parížsky šalát

oriestokOriestok, 32 ročná žena, Bratislava, 7. októbra 2009 23:50
Ďalšie jej recepty »

Parížsky šalátFoto: oriestok

Domáca pochúťka.

4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Worčestrovú omáčku, olej, kečup, horčicu a ocot zmiešame a zvaríme. Do vychladnutej zmesi pridáme tatársku omáčku a smotanu. Zamiešame a pridáme salámu, na tvrdo uvarené vajcia, cibuľu, uhorky (všetko nakrájané na drobno), hrášok a kukuricu. Znovu premiešame a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

  2. 2

    Na niekoľko hodín dáme do chladničky. Podávame s čerstvým pečivom.

ohodnoť recept:
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist