Parížsky šalát

Parížsky šalát
Foto: oriestok
oriestokOriestok, recept pridal: 7. októbra 2009 23:50Ďalšie jeho recepty

Domáca pochúťka.

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Worčestrovú omáčku, olej, kečup, horčicu a ocot zmiešame a zvaríme. Do vychladnutej zmesi pridáme tatársku omáčku a smotanu. Zamiešame a pridáme salámu, na tvrdo uvarené vajcia, cibuľu, uhorky (všetko nakrájané na drobno), hrášok a kukuricu. Znovu premiešame a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

2

Na niekoľko hodín dáme do chladničky. Podávame s čerstvým pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • svatova, 8. novembra 2009 o 16:26
    Ja ho robím a je výborný


  • bruno43, 23. septembra 2011 o 17:29
    Skúsime, vyzerá skvele...


  • evia, 13. októbra 2011 o 10:16
    dnes som ho spravila, je skutočne výborný, zožal veľký úspech


  • peter64, 17. októbra 2011 o 20:49
    ne ni to vlašský ale grécky šalát presne ho mám na vareche ale nedávam tam smotanu


  • brnko23, 24. novembra 2011 o 13:29
    klobuk dole,je fakt výborný.práve so ho dorobil a aj som sa ho pekne dožral.fakt super receptík.zdravím oriestok z BA



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovensko má 17 rôznych názvov pre jeden malý kúsok uvareného čreva
Aký máme vlastne my Slováci vzťah k zabíjačkovým špecialitám, aké preferujeme chute, aké sú pre ten-ktorý kraj tie pravé jaternice, klobásy, tlačenky, čo vonia viac mužom a čo ženám a rezonuje ešte pojem zabíjačková sezóna medzi Dunajom a Tatrami tak, ako tomu bolo kedysi?

Vipavská cesnačka
Prichádza zima, prídu (dúfajme) i tuhšie dni. Bude si treba dať do úst čosi sýte, horúce a zdravé. Ponúkam vám čosi, čo spĺňa takúto predstavu.

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist