Parížsky šalát

Parížsky šalát
Foto: oriestok
oriestokOriestok, recept pridal: 7. októbra 2009 23:50Ďalšie jeho recepty

Domáca pochúťka.

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Worčestrovú omáčku, olej, kečup, horčicu a ocot zmiešame a zvaríme. Do vychladnutej zmesi pridáme tatársku omáčku a smotanu. Zamiešame a pridáme salámu, na tvrdo uvarené vajcia, cibuľu, uhorky (všetko nakrájané na drobno), hrášok a kukuricu. Znovu premiešame a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

2

Na niekoľko hodín dáme do chladničky. Podávame s čerstvým pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • svatova, 8. novembra 2009 o 16:26
    Ja ho robím a je výborný


  • bruno43, 23. septembra 2011 o 17:29
    Skúsime, vyzerá skvele...


  • evia, 13. októbra 2011 o 10:16
    dnes som ho spravila, je skutočne výborný, zožal veľký úspech


  • peter64, 17. októbra 2011 o 20:49
    ne ni to vlašský ale grécky šalát presne ho mám na vareche ale nedávam tam smotanu


  • brnko23, 24. novembra 2011 o 13:29
    klobuk dole,je fakt výborný.práve so ho dorobil a aj som sa ho pekne dožral.fakt super receptík.zdravím oriestok z BA



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist