Parížsky šalát

Parížsky šalát
Foto: oriestok
oriestokOriestok, recept pridal: 7. októbra 2009 23:50Ďalšie jeho recepty

Domáca pochúťka.

Suroviny

4
porcie
30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Worčestrovú omáčku, olej, kečup, horčicu a ocot zmiešame a zvaríme. Do vychladnutej zmesi pridáme tatársku omáčku a smotanu. Zamiešame a pridáme salámu, na tvrdo uvarené vajcia, cibuľu, uhorky (všetko nakrájané na drobno), hrášok a kukuricu. Znovu premiešame a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

2

Na niekoľko hodín dáme do chladničky. Podávame s čerstvým pečivom.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • svatova, 8. novembra 2009 o 16:26
    Ja ho robím a je výborný


  • bruno43, 23. septembra 2011 o 17:29
    Skúsime, vyzerá skvele...


  • evia, 13. októbra 2011 o 10:16
    dnes som ho spravila, je skutočne výborný, zožal veľký úspech


  • peter64, 17. októbra 2011 o 20:49
    ne ni to vlašský ale grécky šalát presne ho mám na vareche ale nedávam tam smotanu


  • brnko23, 24. novembra 2011 o 13:29
    klobuk dole,je fakt výborný.práve so ho dorobil a aj som sa ho pekne dožral.fakt super receptík.zdravím oriestok z BA



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šefkuchár Michal Konrád: Ázijská kuchyňa má dlhú históriu a je veľmi rozmanitá
Rodený Bratislavčan, ktorému zachutila vôňa diaľav. Pod jeho vedením sa bratislavská reštaurácia FOU ZOO niekoľko krát umiestnila na popredných miestach v rebríčkoch o najlepšiu reštauráciu Slovenska.

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist