Paradajkovy salat s cibulou a balkanskym syrom

antanateraAntanatera, 39 ročná žena, Partizánske, recept pridala: 11. októbra 2009 19:18Ďalšie jej recepty

Milujem cerstve salaty a pravidelne si ich pripravujem pocas celeho roka...tento je vhodny ako lahka vecera...tak len skuste a zamilujete si ich tiez.

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Paradajky umyjem, nakrajam na mesiaciky, cibulu tiez na vacsie kusky, pridam ovivovy olej, stipku soli, premiesam. Pridam syr /musi byt v slanom naleve, makky, podobny ako nas ovci, ale slany/, nakrajam nadrobno,ochutim este lyzickou vinneho octu a stipkou bazalky. Podavame s opecenym toastovym chlebom. dobru chut.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Carl Gillain: Keď chcete jedlom zaujať, musíte trochu šokovať
Hoci má len 29 rokov, jeho reštaurácia L’Agathopéde v belgickom Namur získala skvelé hodnotenie v európskom gurmánskom bedekri Gault & Millau.

Sicílska zelenina
Dlhé roky Jožko s Luciou nevytiahli nohy z domu. Stavali chalupu, poctivo obrábali vinice, starali sa o deti.

Zmrzlinový pohár nie je len zmrzlina v pohári
Hýriaci farbami v parádnom sklenenom objatí: zopár kopčekov zmrzliny ozdobených šľahačkou, polevou a na vrchu korunovaný čerešničkou. V cukrárni mu nikto neodolá a pozná ho každé dieťa: zmrzlinový pohár.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 35/2015: Liptovská kuchyňa Liptovská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 28. augusta v denníku Pravda.


TOPlist