Paradajkovy salat s cibulou a balkanskym syrom

antanateraAntanatera, recept pridal: 11. októbra 2009 19:18Ďalšie jeho recepty

Milujem cerstve salaty a pravidelne si ich pripravujem pocas celeho roka...tento je vhodny ako lahka vecera...tak len skuste a zamilujete si ich tiez.

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Paradajky umyjem, nakrajam na mesiaciky, cibulu tiez na vacsie kusky, pridam ovivovy olej, stipku soli, premiesam. Pridam syr /musi byt v slanom naleve, makky, podobny ako nas ovci, ale slany/, nakrajam nadrobno,ochutim este lyzickou vinneho octu a stipkou bazalky. Podavame s opecenym toastovym chlebom. dobru chut.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.

Drienkové mafiny
V anglicko-českom slovníku A. Osičku a J. Poldaufa (Academia Praha 1970) je „muffin“ preložený ako „horúca, maslom potretá dolka“.

Deti a usporiadaná domácnosť?
- Inzercia -
Hlavné faktory určujúce spokojnosť žien


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 13/2015: Minútky Minútky
Časopis Varecha v piatok 27. marca v denníku Pravda.


TOPlist