Paradajkovy salat s cibulou a balkanskym syrom

antanateraAntanatera, recept pridal: 11. októbra 2009 19:18Ďalšie jeho recepty

Milujem cerstve salaty a pravidelne si ich pripravujem pocas celeho roka...tento je vhodny ako lahka vecera...tak len skuste a zamilujete si ich tiez.

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Paradajky umyjem, nakrajam na mesiaciky, cibulu tiez na vacsie kusky, pridam ovivovy olej, stipku soli, premiesam. Pridam syr /musi byt v slanom naleve, makky, podobny ako nas ovci, ale slany/, nakrajam nadrobno,ochutim este lyzickou vinneho octu a stipkou bazalky. Podavame s opecenym toastovym chlebom. dobru chut.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist