Paradajkovy salat s cibulou a balkanskym syrom

antanateraAntanatera, 39 ročná žena, Partizánske, recept pridala: 11. októbra 2009 19:18Ďalšie jej recepty

Milujem cerstve salaty a pravidelne si ich pripravujem pocas celeho roka...tento je vhodny ako lahka vecera...tak len skuste a zamilujete si ich tiez.

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Paradajky umyjem, nakrajam na mesiaciky, cibulu tiez na vacsie kusky, pridam ovivovy olej, stipku soli, premiesam. Pridam syr /musi byt v slanom naleve, makky, podobny ako nas ovci, ale slany/, nakrajam nadrobno,ochutim este lyzickou vinneho octu a stipkou bazalky. Podavame s opecenym toastovym chlebom. dobru chut.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist