Paradajkovy salat s cibulou a balkanskym syrom

antanateraAntanatera, recept pridal: 11. októbra 2009 19:18Ďalšie jeho recepty

Milujem cerstve salaty a pravidelne si ich pripravujem pocas celeho roka...tento je vhodny ako lahka vecera...tak len skuste a zamilujete si ich tiez.

Suroviny

10
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Paradajky umyjem, nakrajam na mesiaciky, cibulu tiez na vacsie kusky, pridam ovivovy olej, stipku soli, premiesam. Pridam syr /musi byt v slanom naleve, makky, podobny ako nas ovci, ale slany/, nakrajam nadrobno,ochutim este lyzickou vinneho octu a stipkou bazalky. Podavame s opecenym toastovym chlebom. dobru chut.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist