Paradajkovo - paprikový šalát s tofu a olivami

Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
Paradajkovo - paprikový šalát s tofu a olivami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

250 g
100 g
80 g
50 ml
80 g
60 g
50 g




Postup

  1. 1

    Tofu syr nakrájame na malé kocky. Pridáme očistenú rukolu, nakrájanú jarnú cibuľku, paradajky a papriku, olivy bez nálevu a zľahka premiešame.

  2. 2

    Po premiešaní dochutíme (citrónová šťava, soľ, bazalka, petržlenová vňať), prípadne pridáme ešte trošku oleja. Podávame s bielym pečivom.

Diskusia k receptu

nonna
Výborné! A olej naozaj nie je potrebný.....Ukladám a vyhadzujem na FBčko pre širšiu propagáciu.
martamm
Pekný, oku lahodiaci šalátik, s tým tofu nemá chybu, už je v mojej KK uložený...:))))
bozulka
Všetko mám,tak bude zajtra ,vlastne už dnes na večeru...bez bieleho pečiva.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia